Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç için nasıl işlemler gerekir?

katzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
1.240
1
66
Eskişehir
merhaba gençlik!
bu saçı çok begendim. ama daha önce 3 kez mavi siyaha boyatmıştım saçımı. haliyle sanırım onun üzerine yapılmaz bu saç ya da doğru düzgün açılmaz rengi.. bi bakın fikir verin yine de bana lütfen

Eki Görüntüle 306874

Bu renk için saçlarının platine kadar açılması gerekiyor yoksa tutmaz.mavi siyah boyadım demişsin bu rengi açsan bile bakır tonlarında renkler elde ediliyor yani yaklaşık 3 defa saçlarının açılması lazım ve bu da saçlarının kopmasına,yanmasına yol açabilir çok tehlikeli iyi cesaret gerekir.

Nasıl elde edebileceğin ile ilgili + olarak ekleyeceğim bir cevap yok annb çok güzel açıklamış
mavi siyah saçı açmak çok tehlikeli
zaten açıcı kullanmak riskli bir de siyah ya da mavi siyahtan dönmek daha da riskli
farkettiysen bu tür renklere sahip saçlar normal saç gibi değil
barbi bebek saçları gibi görünüyor ve kalıp gibi duruyor
bu da yanmış yıpranmış olduğunu gösteriyor
eğer illa ki bu rengi istiyorsan uzun süre boyamayıp
saç boyasını doğal yollarla solduran işlemler yapman gerekir
Bunlardan sonra da yine açıcı kullanman gerekecek ama
en azından açıcının bekleme süresi kısalacak

Son düzenleme:
hiç uğraşma açmayla falan platin bir peruk alıp üst kısımlarını fotodaki gibi boya :) ztn fotodaki de peruk...

kesinlikle peruk saç dipleri kendinin olmadığı belli saçının platin veya cok acık sarı renkte olması lazım sacın platın bıle olsa tavsiye etmem o toz pembe 2. banyoda taban rengine dönüyor canım :)

hiç uğraşma açmayla falan platin bir peruk alıp üst kısımlarını fotodaki gibi boya :) ztn fotodaki de peruk...

kesinlikle peruk saç dipleri kendinin olmadığı belli saçının platin veya cok acık sarı renkte olması lazım sacın platın bıle olsa tavsiye etmem o toz pembe 2. banyoda taban rengine dönüyor canım :)

haklısınız hanımlar yaa.. ama peruğu nerden bulucam bulamıyorum hiç bi de perugun gerçek saç olması lazım o zaman boyamak için tabi.. biliyosanız perukcu söyleyin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…