Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç banamısın demiyo arkadaşşş-resimli...

hepsini yaptım biraz alıyor ama yıkandıkça gene çıkıyor keşke o turunculuk gitsin diye küllü renk katmasaymışım büyük hata ancak aksi renklerle yeşillikten kurtuluyosun ama pigmentasyon yapacaksın direk boyarsan zor istediğin rengin içinde dore yada bakır yansımalar olsun boyadıkça biraz alıyor yada saçı dinlendirip tekrar bir açma işlemi yapmanız gerekebilir ondan sonra istediğiniz rengi kullanın artık saçın yıpranmasına cinsine göre karar sizin tecrübeyle sabittir malesef birde kumral tonların içinde özelliklede açık kumral boyaların içinde küllü yazmasada o yeşil yansımalar mevcut onun için kumral boyaları asla küllü renklerle kullanmıyorum artık

Son düzenleme:
hepsini yaptım biraz alıyor ama yıkandıkça gene çıkıyor keşke o turunculuk gitsin diye küllü renk katmasaymışım büyük hata ancak aksi renklerle yeşillikten kurtuluyosun ama pigmentasyon yapacaksın direk boyarsan zor istediğin rengin içinde dore yada bakır yansımalar olsun boyadıkça biraz alıyor yada saçı dinlendirip tekrar bir açma işlemi yapmanız gerekebilir ondan sonra istediğiniz rengi kullanın artık saçın yıpranmasına cinsine göre karar sizin tecrübeyle sabittir malesef birde kumral tonların içinde özelliklede açık kumral boyaların içinde küllü yazmasada o yeşil yansımalar mevcut onun için kumral boyaları asla küllü renklerle kullanmıyorum artık

hımmm yani canım küllü ve kumral bi arada olmamalı diyorsun !!!!!

ben saçımı bir saattir inceliyorum kızlar... hem turuncuyu hem yeşili barındırıyor... çok şaşkınım şu an ...

bencede. ben şahsen saçımı hiç boyamadım ama küllü olduğunda en azından turunculuğunu aldığını biliyorum..:)) allah kolaylık versin canım çok zor bu boya işleri:((

öyle canım yaa bi yola çıktık batırdık çıkamıyoz şimdi de ... ama benim sorunum sadece turuncu değil artık turuncu we yeşil :)))

canım bi kuaförle konuşma imkanın oldu mu, daha iyi bilirler en azından :/

henüz gitmedim canım .. şu an istediğim renge yaklaşmış hissediyorum.. hatalar yanlışlıklar olsada saçımda ... o yüzden çok iyi düşünerek hareket etmem lazım .. kuaförün biri çıkarda bu saçı koyultmamız lazım derse alnının çatından vururum :32::32::52::52::52:

henüz gitmedim canım .. şu an istediğim renge yaklaşmış hissediyorum.. hatalar yanlışlıklar olsada saçımda ... o yüzden çok iyi düşünerek hareket etmem lazım .. kuaförün biri çıkarda bu saçı koyultmamız lazım derse alnının çatından vururum :32::32::52::52::52:

:1::1::1: :))) haklısın, kendi saç rengin boyalı saç renginden koyu mu açık mı

:1::1::1: :))) haklısın, kendi saç rengin boyalı saç renginden koyu mu açık mı

benim saçım çok koyu kestane mi desem tam siyah değil yani .. bende esmerim

küllü sarı karamel yada altın parıltılı renkleri seviyorum saçta.. bakalım biraz daha turuncu yeşil gezecem saçlarım güçlenene kadar...:53:

Back