Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç banamısın demiyo arkadaşşş-resimli...

kıslar işim uzadı geciktim biraz.. sabahtan beri saçlarım toplu aslında tam olarak neye benzediğine ben bile bakamadım.. hıızla boyadım yıkadım topladım çıktım evden.. . saçımı açıp arkadaşlarıma sormaya göstermeye çekindim ya çok berbat olmuşsa diye...

bende çok merak ediyorum . az birazdan gelicem :)))

resimde belli olmuyo ama yeşermelerde var.. tauarancular tam kapanmadı... ama beni rahatsız eden yeşillikler.. neden böyle oldu??;*

gün ışığında yeşiller daha da belli olcaakkk yaa:((

bencede foto koysan daha iyi yorum yapabiliriz ama sana tavsiyem saçlarını ilk boyadıktan sonra 1-1.5 ay kadar beklemen çünkü saçının gerçek rengi ancak o zaman belli olmaya başlayacak ve çok açıcı kullanmışsın o yüzden saçın hemen istediğin rengi almayabilir yıpranıp inceliyor o yüzden sabret ve bekle sonunda istediğin renge kavuşacaksın son olarak da istemiş olduğun saç senin evde yapabileceğin bir şey değil o yüzden kuaföre gitmen daha mantıklı evet kuaförler 40 tlden aşağı boyamıyor ama şu da bir gerçek o kadar açıcıya ve boyaya verdiğin parayı kuaföre versen çoktan istediğin saça kavuşmuştun

bencede foto koysan daha iyi yorum yapabiliriz ama sana tavsiyem saçlarını ilk boyadıktan sonra 1-1.5 ay kadar beklemen çünkü saçının gerçek rengi ancak o zaman belli olmaya başlayacak ve çok açıcı kullanmışsın o yüzden saçın hemen istediğin rengi almayabilir yıpranıp inceliyor o yüzden sabret ve bekle sonunda istediğin renge kavuşacaksın son olarak da istemiş olduğun saç senin evde yapabileceğin bir şey değil o yüzden kuaföre gitmen daha mantıklı evet kuaförler 40 tlden aşağı boyamıyor ama şu da bir gerçek o kadar açıcıya ve boyaya verdiğin parayı kuaföre versen çoktan istediğin saça kavuşmuştun

canım çok haklısın ... bir senedir döktüğüm parayı kuaföre vereydim iyiydi... şimdi resim yüklüyorum resimde çok hoş çıkmış bu foto akşam beyaz ışıktaki renk ve benim tam da istediğim renk... .. ama gün ışığında farkettim ki yeşil yansımalar çok çok fazla.. ıspanakımsı bi hali var .. eşim bitkiye benzemişsin diyor dalga geçiyor ...:43::37:

$20131103_192941-1.jpg

...............

Son düzenleyen: Moderatör:
......................

.....................

....................

açık sarı ve grimsi gözüken yerler bildiğiniz yeşiiiiilllll :)))

şu an foto çekme imkanım olsa gün ışığındada görmenizi isterdim.. ama kafanızda canlanıyordur eminim... bi fikri - tafsiyesi tecrübesi önerisi olan varsa lütfen söylesin ...:53:

dore içeren boyalar yeşilliği alır diyorlar ... öyle bir boya ile boyasammı ... istediğim renge çok yakınım etrafında gezinip duruyom da yakalayamadım gitti :26::51:

canım koyu kahve çok koyu olmazmı o kadar açmışken ???

sakın boyama koyuyaaa daha beter oluyor bence salça ve domatesle bie maske varmış onu uygula alıtormuş yeşilliği.. dore yansımalı boyalar da cok turuncuya dönderiyor aynısı benm de basıma geldi :(

hımmm çok teşekkür ederim canım salça domates ketçap uygulamasını dün okudum.. yok canım dedim kendi kendime :))) ama deneyeceğim :) çünkü bir kere daha boyamak istemiyorum artık bir yanlış ton daha kaldıramayacağım :)) ... inşallah yeşilliktende kurtulursam ...

hımmm çok teşekkür ederim canım salça domates ketçap uygulamasını dün okudum.. yok canım dedim kendi kendime :))) ama deneyeceğim :) çünkü bir kere daha boyamak istemiyorum artık bir yanlış ton daha kaldıramayacağım :)) ... inşallah yeşilliktende kurtulursam ...

cnm sen en son ne renge boyadın da yeşil oldu ki böylee :(

Back