bencede foto koysan daha iyi yorum yapabiliriz ama sana tavsiyem saçlarını ilk boyadıktan sonra 1-1.5 ay kadar beklemen çünkü saçının gerçek rengi ancak o zaman belli olmaya başlayacak ve çok açıcı kullanmışsın o yüzden saçın hemen istediğin rengi almayabilir yıpranıp inceliyor o yüzden sabret ve bekle sonunda istediğin renge kavuşacaksın son olarak da istemiş olduğun saç senin evde yapabileceğin bir şey değil o yüzden kuaföre gitmen daha mantıklı evet kuaförler 40 tlden aşağı boyamıyor ama şu da bir gerçek o kadar açıcıya ve boyaya verdiğin parayı kuaföre versen çoktan istediğin saça kavuşmuştun
canım koyu kahve çok koyu olmazmı o kadar açmışken ???
sakın boyama koyuyaaa daha beter oluyor bence salça ve domatesle bie maske varmış onu uygula alıtormuş yeşilliği.. dore yansımalı boyalar da cok turuncuya dönderiyor aynısı benm de basıma geldi
hımmm çok teşekkür ederim canım salça domates ketçap uygulamasını dün okudum.. yok canım dedim kendi kendime :))) ama deneyeceğim :) çünkü bir kere daha boyamak istemiyorum artık bir yanlış ton daha kaldıramayacağım :)) ... inşallah yeşilliktende kurtulursam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?