bence açık küllü kumrala boyamayı dene. ama küllü olsun ki kızıllığını alsın
mahvolucak sacların keske bu kadar acmasaydın.. resimde acık kumral üzerine sık atılmıs küllü sarı balyajlar var.
ya aslında haklısın uyuzsirine... bir tarafımda dürter durur beni hiç açıcı sürme bir daha diye... .... çok koyultmadan turuncu yoğunluğunu kıracak bi boya da sanırım yok... ... iyice kaka edicem saçımı başımı... bilemedim.
dipten ortaya kadar kestaneye boya bence canım
Ben Ankaradanım...
Kuaföre gittim gittim birsey yapamadılar sarı istiyorum Miley Cyrusun sacı gibi ama olmuyor bir türlü
canımcım saçımın dibini koyu kumrala boyamıştım.. zaten kumralla alakası olmayan koyu kahve bi renk oluşuverdi... dipten yana sıkıntım yok sadece dediğin gibi biraz daha ortalara inmem lazım gerekebilir...
ama önce şu havucumsu turuncuya çare bulmam lazım gerek....
Eki Görüntüle 863922 yaaaa kızlar kaç zamandır istiyorum bu saç rengini lütfen bana yardım edin yaa. zor diyolar koyu küllü sarı yada küllü açık kumrala ulasmayı. saçım çikolata kahve şimdi. asıl sac rengimde koyu kestane. napıcam ben yaaa. cok yıpratmadan nasıl ulaşabilirim?
bak onun hakkından kuaför gelebilir ancak canım. ben de kuaföre yaptırmamak icin kendim boyadım defalarca ve inan mahvoldu saclarımboyalara para verip rengi oturtmak yerine kuaföre git derim hem istediğine daha cabuk ulasmıs olursun:)
anaaammmmmmm .... boyadım getti :)))
nasıl oldu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?