Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç banamısın demiyo arkadaşşş-resimli...

PaytiPo

Bana Allah Yeter!!!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
3.661
3.047
158

yaptığım işlemlere en yakın fotoları seçtim arkadaşlar. açıcı kullanmadan önce saçlarım ilk resimdeki gibiydi. 1. açıcı işleminden ve 40 dk bekledikten sonra 2. resimdeki gibi turuncu oldu. onada açıcı kullanıp 40 dk bekledikten sonra daha açık bir turuncu olan 3. resimdeki saçı elde ettim. ..

saç sarı olmak yerine turuncu tonlarında bocalayıp duruyor ... istediğim renk ise resimdeki. gibi... Eki Görüntüle 852968

yada ona yakın karamel de olabilir...

ne düşünüyorsunuz bir kere daha mı açmalıyım ...????

bence açık küllü kumrala boyamayı dene. ama küllü olsun ki kızıllığını alsın

ewet canım bende öyle düşünüyorum. ama bir kere daha açma işlemi uygulamam tawsiye ediliyor... bir iki gün içerisinde üstteki resimin aynısı olan sarı turuncu saçıma açma işlemi uyguladıktan sonra öncesi sonrası foto koycam.. sonra küllü için uygun zemin oluşursa boyayacağım. ombre yapmaya çalışıyorum ... bakalım goreceyiiizzz hep beraberrrr

mahvolucak sacların keske bu kadar acmasaydın.. resimde acık kumral üzerine sık atılmıs küllü sarı balyajlar var.

mahvolucak sacların keske bu kadar acmasaydın.. resimde acık kumral üzerine sık atılmıs küllü sarı balyajlar var.

ya aslında haklısın uyuzsirine ... bir tarafımda dürter durur beni hiç açıcı sürme bir daha diye... .... çok koyultmadan turuncu yoğunluğunu kıracak bi boya da sanırım yok... ... iyice kaka edicem saçımı başımı... bilemedim.

şu kızcaazınki gibi olsada razıyım turunculu sarılı bişey.. bunun turuncusu çok ısırmıyor insanın gözünü....

Ben Ankaradanım...
Kuaföre gittim gittim birsey yapamadılar sarı istiyorum Miley Cyrusun sacı gibi ama olmuyor bir türlü

dipten ortaya kadar kestaneye boya bence canım

canımcım saçımın dibini koyu kumrala boyamıştım.. zaten kumralla alakası olmayan koyu kahve bi renk oluşuverdi... dipten yana sıkıntım yok sadece dediğin gibi biraz daha ortalara inmem lazım gerekebilir...

ama önce şu havucumsu turuncuya çare bulmam lazım gerek....

bak onun hakkından kuaför gelebilir ancak canım. ben de kuaföre yaptırmamak icin kendim boyadım defalarca ve inan mahvoldu saclarım boyalara para verip rengi oturtmak yerine kuaföre git derim hem istediğine daha cabuk ulasmıs olursun:)

Eki Görüntüle 863922 yaaaa kızlar kaç zamandır istiyorum bu saç rengini lütfen bana yardım edin yaa. zor diyolar koyu küllü sarı yada küllü açık kumrala ulasmayı. saçım çikolata kahve şimdi. asıl sac rengimde koyu kestane. napıcam ben yaaa. cok yıpratmadan nasıl ulaşabilirim?

aahhh kupocum kelin ilacı olsa başına sürcek.. Benimde istediğim renk bu rengin birazdaha açık rengi.. bu bana koyu geliyor.. ama acizane bildimi söyliyim ki saçına açıcı işlemi uygulaman gerek ... ben 2 kere kendim uyguladım çok şükür yıpranma minimum. 3. için dinlendiriyorum saçımı

aslında çokta profesyonel bi renk değil istediğim renk doğru söylüyon kız ... ama çok para isterse yaptırmam .. 20 TL açıcı 10 TL boya 10 TL cila 40 TL ye yapacak artık :))))

flaşsız flaşlı ve gün ışığı diye yükledim... saçımın son hali kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…