Doğal Saç Bakım Kürleri Bu saç bakım kürünü uygulayan var mı?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

arzu88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
90
0
16
36
İstanbul
Hanımlar benim saçlarım sarı ve fazlasıyla kırık. Sorunum ise saçlarım diplerden uzasa da uçlarda kırıklarım olduğu için sürekli kopma meydana geliyor ve boydan gözle görülür bi uzama gerçekleşmiyor çünkü uzayan saç uçlardan kırılıp tekrardan kısalıyor..

Geçtiğimiz hafta kuaföre gittim, fön çektirirken laf arasında saçlarımın hiç uzamadığını söyledim. Durumumu anlattım, ve bana "4 çay kaşığı çam terebentin, 2 yumurta sarısı, 3 yemek kaşığı bal, yarım çay bardağı zeytinyağı" ile haftada 2 defa temiz saçına bu bakımı sür ve en az 2 saat beklet dedi. 2 ay boyunca bunu yap sonra bana çok dua edeceksin dedi.. O öyle deyince bi heveslendim, gittim bi koşu aktara çam terebentinini aldım. 3 gün önce ilk olarak bi deneyeyim dedim, 3 saat beklettim saçımda sonra tekrar duşa girip şampuanladım saçlarımı. Ben o an saçlarım yumuşacık olur diye beklerken aksine daha da sertleşti. Sonra internetten yorumları okudum ilk zamanlarda öyle olurmuş, sonra saç alışırmış yumuşamaya başlarmış falan filan bir sürü yorum okudum..

Şimdi tekrar yaptım bakımı, şuan saçımda bekletiyorum 1 saat oldu henüz..

Geçen sefer yaptığımda gözle görülür aman aman bi değişim görmedim, acaba benim saçlarıma iyi gelmedide o yüzden mi etki etmedi bu bakım?

Aranızda bunu deneyen var mı?

ben saç kırıkları için son durulama suyuna 125 ml suya 5 damla hindistancevizi yağı damlatıyorum. gerçi genelde 5 damlayı geçiyor Sade Güzellik diye bir kitap almıştım, orda yazıyordu. saçlarımdan çok memnunum şimdilik, kırıklarımla oynamayı bıraktım mesela :) azaldıklarını düşünüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…