- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
Acilen kahvaltı mekanı lazım. Misafir götüreceğimiz için memnun kalacakları bir yer olmalı. Hem de fiyatı uygun. Açık büfe de olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pahalı bulmuşlar, bir de çok sıra oluyor demişlerAçık büfe değil ama Ayten usta nın kahvaltıları harikadır
Evet, orası biraz ye kalk gibi olur sanırımDoyuran var ama size salaş gelebilir.
En son 45 dediler. Değer mi peki o parayaSakın Doyuran’a misafir götürmeyin, rezil olursunuz.
Ayten Usta hem kahvaltı açısından güzel hem de yeri çok ferah ve şık. En son kişi başı 39 tl idi.
En son 45 dediler. Değer mi peki o paraya
Teşekkür ederimBence değer ama sizin maddi durumunuza da bağlı tabii. Cumartesi olduğu için kalabalık olur, eğer gidecekseniz şimdi arayıp yer ayırtabilirsiniz.
Onu da gördüm internette. Açık büfesi nasıl peki?Adalarda River var açık büfe. En son öğrenci 18 di. Tahminen kişi başı 20 falandıe şuan.
Yani ben en son 2 ay önce gittim baya güzeldi. İlk bölümde genel peynir, zeytin, salam çeşitleri falan var.Orta bölümlerde salata, mezeler. Son bölümlerde de hamur işleri yumurtalar ve şarküteri var. İstediğiniz gibi ortaya yumurta falan yaptırabiliyorsunuz. Meyve ve sebze de vardı bol bol. Yani bana baya doyurucu geliyor. Bir de fiyatı güzel olunca genelde orayı tercih ediyorum. Onun dışında adımların da güzel ve 20 tl ama orda pek büyük masa yok öyle misafir ağırlamak için uygun olmayabilir.
Ay inşallah. TeşekkürlerUmarım güzel geçer gününüz memnun kalırsınız.:)