Bu sabah için Eskişehirde kahvaltı mekanı

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Acilen kahvaltı mekanı lazım. Misafir götüreceğimiz için memnun kalacakları bir yer olmalı. Hem de fiyatı uygun. Açık büfe de olabilir.

Sakın Doyuran’a misafir götürmeyin, rezil olursunuz.
Ayten Usta hem kahvaltı açısından güzel hem de yeri çok ferah ve şık. En son kişi başı 39 tl idi.

Adalarda River var açık büfe. En son öğrenci 18 di. Tahminen kişi başı 20 falandıe şuan.

Yani ben en son 2 ay önce gittim baya güzeldi. İlk bölümde genel peynir, zeytin, salam çeşitleri falan var.Orta bölümlerde salata, mezeler. Son bölümlerde de hamur işleri yumurtalar ve şarküteri var. İstediğiniz gibi ortaya yumurta falan yaptırabiliyorsunuz. Meyve ve sebze de vardı bol bol. Yani bana baya doyurucu geliyor. Bir de fiyatı güzel olunca genelde orayı tercih ediyorum. Onun dışında adımların da güzel ve 20 tl ama orda pek büyük masa yok öyle misafir ağırlamak için uygun olmayabilir.

Yani ben en son 2 ay önce gittim baya güzeldi. İlk bölümde genel peynir, zeytin, salam çeşitleri falan var.Orta bölümlerde salata, mezeler. Son bölümlerde de hamur işleri yumurtalar ve şarküteri var. İstediğiniz gibi ortaya yumurta falan yaptırabiliyorsunuz. Meyve ve sebze de vardı bol bol. Yani bana baya doyurucu geliyor. Bir de fiyatı güzel olunca genelde orayı tercih ediyorum. Onun dışında adımların da güzel ve 20 tl ama orda pek büyük masa yok öyle misafir ağırlamak için uygun olmayabilir.

Eskişehir'de değilim

Bir kere yoldan geçerken ayten usta ya girdik

Mekan güzel park vs de ama nerede ise kimse olmamasına rağmen yemekler geç geldi çok bekledik

Kalabalık bir günde kahvaltıda o kadar bekleyip üstüne de Adam başı 45 TL vermezdim sanırım

River'a geçin derim hem mekan güzel hem yeri güzel hem uygun fiyatlı. Ayten usta'yı ilk defa duydum ama kişi başı 45 liraysa aradaki her 25 liraya masaya neler neler gelir zaten

Eger acik büfe olmasa da olur serpme kahvalti da olur diyosaniz Memphis var esparkin oralarda sicak kahvalti tabagi harika ama ickili mekan sorun olursa

Back
X