Bu saatte senı uyutmayan sebep ne? Gel arkadasımm konusalımm

benı de kızım dıs cıkarma (azı) donemınde mahvettı..annemı aradım geldı sagolsun 2 aydır bende..kızım dedı gecen..sen deyınce ınanmamıstım ama bu cocuk mıllı felakett..çaatt çuuttt..Dama teyzelerı masAllah rabbım ne guzel yaratmıs kızımı bır gorsenız..

ay dun ben kaçirmisim bunu, Allah bagislasin canim.. benim annem de simdiki çocuklar çok zor diyor, benimkilerin ne çok kuçukken gazi olurdu ne de dis çikarinca agrisi olurdu diyor...
sekermisim seker :16: benimki demekki babasina çekmis :9: kvme sorarsak oglusu da sekermis ya neyse
bence onlar unutmus bizim yaptiklarimizi :ssz:

bu arada bizde karı koca ev insanlarıyız ve sabahçıyız canımın sıkıntısından asıl konuya adabte olamadım bizim telefonlarımızda kapımızda herkes tarafından bilindiğimiz halde erkenden çalmaya başlar ve artık kapı telefon fobisi oluştu bende eşimde çok iyi rol yapar ama ben aksine arayana direk suçlu muamelesi yaparım :)

seni acimasiz seniiii...

askerimi özledim ben :2: askerim gececi bende gece uyumuyorum onunla bir gündüz geç kalkıyorum ki gün çabuk bitsin şafak atsın :2:

kızım az once yattı o uyusun dıe bekledım..sımdıde sabah ezanını beklıyorum benmm

Allah korusun :( ne bilim bu saatde kimse kalmamısdır heralde gene bi ben uyayamadım sandım sende burdaymıssın :)

Allah korusun :( ne bilim bu saatde kimse kalmamısdır heralde gene bi ben uyayamadım sandım sende burdaymıssın :)

yok canım daha uyumadım ama ınsAllah uyuyacam..ezanı beklıomda hayırdır sen nıe yatmadın bu saatte

yok canım daha uyumadım ama ınsAllah uyuyacam..ezanı beklıomda hayırdır sen nıe yatmadın bu saatte

insallah uyuyabilirz ya bende genelde gec uyurum ama bu gece bisiler taktım kafama onun ıcın uyku tutmadı bi türlü dön dön uyuyamadıkcada sinirlendim hepden kactı uykum :14:

o kadar mevzular vr ki özel genel sağlk derkn dolu nednler enkötüsü bi kaç aydır akşamları 2-3saat dayanamayıp uyuyorum sonra sabahla 10yaş yaşlandım çöktüm uykusuzluktan yaaa offf

o kadar mevzular vr ki özel genel sağlk derkn dolu nednler enkötüsü bi kaç aydır akşamları 2-3saat dayanamayıp uyuyorum sonra sabahla 10yaş yaşlandım çöktüm uykusuzluktan yaaa offf

aynen canım benımde o kadar problemler varki saymaya baslamayayım dedim :S bende yaşlandım valla nolucak bizim bu halimiz?

Bizim hoca da birine backvokal yapsa daha iyi olcak.:27:
Sabahın köründe açılmamış sesiyle ezan okumasından gına geldi.:37:

yalnız ben her sabah ezanı duydukça imana gelmeye başladım :D bizim hoca çok dertli okuyo.. çıkıp bidaha bidaha diyesim var :D

2 saattir 2 aylık oğlumu uyutmaya çalışıyıorum banamısın demiyo:( çok uykum var çooook

bacım bende bi gram uyku yok benden varya acayip anne olur çocukla sabaha kadar takılırız :D ben çocuğu uyutmam kalk uykum yok takılak azcık diye :D ölümüne gangayızzz :D

Back