Bu saatte senı uyutmayan sebep ne? Gel arkadasımm konusalımm

annem 2.de hiç zorlanmazsin çok kolay çikar diyor, ben de madem zorunu atlattim kolayini hakkettim diyorum birde bu durumda sezeryan izleri agrilari cazip gelmiyor...

ben normal dogum yaptım ama dıkıslı oldu canım..otursan oturamazsın ..baska sey yapsan yapamassın..tovbe estagfurullah:) dogumda ıkınmam yetmedı karnıma bastırdılar..amann neyse yazmayım sımdı hamıleler ııce kafalarında abartılar..

Bende bu yıl Allah a emanet girecem , açık öğretim düşünüyorum . Iş başvurularımdan cevap bekliyodum ümidimi kestim artık :ssz:
Işin olduğu için şanslısın şuan bana göre canım

Trde okumakta çalismakta çok zor maalesef... sanal bir sigara da sizin için yakayim :ssz:
Allah yardimciniz olsun kizlar..
birde pozitif dalgalar yollayim :16::16::16:

neyse hatınlar sızle sohbet cok ciizeeeell ama yatıyorum benn..kızım donuo duruyoo..yarın gelın konuşak yıne tmmıı allah ızın verırse...ıyısabahlar mı dıyım ıı geceler mı..gunaydın mı bılemedımm.. ben gıttııımmmm:)

ben normal dogum yaptım ama dıkıslı oldu canım..otursan oturamazsın ..baska sey yapsan yapamassın..tovbe estagfurullah:) dogumda ıkınmam yetmedı karnıma bastırdılar..amann neyse yazmayım sımdı hamıleler ııce kafalarında abartılar..

hadi ya... off çok zor napicam bilmiyorum gerçekten, anne dogum sonrasi ilk 2 gun, hem de bebegin zarar gorme ihtimali...
2.yi biraz daha fit dogurabilsem :31:

Trde okumakta çalismakta çok zor maalesef... sanal bir sigara da sizin için yakayim :ssz:
Allah yardimciniz olsun kizlar..
birde pozitif dalgalar yollayim :16::16::16:

Hemde ne zor o kadar emeğim yarım kaldı hayallerim yarım kaldı .
Okuyup elim ekmek tutacak şu memlekette . .
Sağol canım umarım pozitif dalgalar ise yarar :16:

yazdıklarıma cevap veren arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim bende çok şaşırdım giden doktorum normal doğuma uygun olmadığımı bir kaç neden den dolayı açıklamıştı sonra pat diye kayboldu bu yeni gelen doktor içeri girdim meraba canım hamilemisin demezmi şok oldum yok deilim top yuttum ultrasona aldı söylediği söz aha kafası aha kalbi atıyor bebek biraz büyük gelmişim 39 haftama benden kan idrar tahlili istiyo kan grubumu soruyo en baştaaan önünde dosyam var üstelik ve bana yasalar gereği normal doğuma alınacağımı sonrasında bi aksilik olursa sezeryana alırız seni dedi ve dışarı çıktım o doktorunda 10 gün sonra gideceğini öğrendim ya alak bullak oldum yarın o doktoruda hastaneyide şikayet edeceğim zaten şuan sancım olsa nereye gideceğimi bilmiyorum çok tuhaf bi durum

:D yaa oyle dıyolarr daa..aman ne bılım sogudum:DD tıksındım:DD

Aman öyle deme canım Allah hayırlısını versin.Olmayanları düşün BİRDE
bende 2.olmaz diyordum 10 yıl ara verdim şimdi eşşekler gibi pişmanım paşamı doğurmakta neden bu kadar geç kalmışım diyorum.Keşke daha erken yapsaymışım.3.de düşünmüyor değilim hani ama işsizlikde aklımın bir köşeSinde sadece dallanıyor o kadar.
Bu arada hoca Allahu ekber dedi.Eşim değil ama hoca yat uyu diyor ben kaçar.Allaha emanetsiniz.

bunu kaçirmisim ben kuçuk bir ses provasi yapar oyle açarim ve sesli neseli gibi bir sekilde "ALLOO" derim :9: ama yutmuyolar istee

bu arada bizde karı koca ev insanlarıyız ve sabahçıyız canımın sıkıntısından asıl konuya adabte olamadım bizim telefonlarımızda kapımızda herkes tarafından bilindiğimiz halde erkenden çalmaya başlar ve artık kapı telefon fobisi oluştu bende eşimde çok iyi rol yapar ama ben aksine arayana direk suçlu muamelesi yaparım :)

yaaaaaaaaaaaaaa ıstee oylee geceee yatmaazz gunduzz kalkmaaz...sız sabaha kadar oturun gunduz de uyanmayın..kaynanalar laf edınce de onlar da kotu olurr:D şaka şakaa..bende 12 ye gelıyodu uyandım..daha kahvaltı yapcamm..

Merhabalarrr bende 12 yi gçiyordu kalktım ortalıgı falan opladım şimdi oglumu doktora götürüp gelecegim ama yine geç saatlere kalıcam anlaşılan yemekli misafirim geliyor:ssz:

Merhabalarrr bende 12 yi gçiyordu kalktım ortalıgı falan opladım şimdi oglumu doktora götürüp gelecegim ama yine geç saatlere kalıcam anlaşılan yemekli misafirim geliyor:ssz:

gecmıs olsun canım..rutın kontrol mu hayır olsun...mısafırını ugurla gel ben burda olcam ınsAllah..

Back