Gelinlik Modelleri Bu saatte hala gelinlik modeli ile uğraşan benden başka birisi var mı?

tatlicady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
601
16
46
İstanbul
Tarih tam net değil ama temmuzda evleniyorum inş

Hala gelinlik siparişi veremedim. çok kararsızım, hiç birşey beğenemiyorum:14:
Bu saatte aldım elime kağıdı,kalemi!azda olsa beğendiğim gelinliği baz alarak iki gelinlik çizdim:37:

Ben yalnız mıyım ? bnm gibi kararsız, bu saatte gelinlikle uğraşan birileri var mı?

Canim kagit kalemle ugrasma yarin bi gelinlikciye git cesit cesit gelinllik dene anca öyle icine sinen sana yakisan birsey bulursun
ben daha sade daha modern gelinliklere bakiyordum netden hep.Birgün arkadasimla gittik gelinlikciye kendi begendigim tarzlari denedim ehhh fenaa degildiler sonra arkadasimin istegi üzerine kendi secimlerimden alakasiz bir model denedim ve inanilmaz begendim. Kocaman kabarik etekli üzerinde kocaman güller falan vardi ( rüyamda görsem güllü dalli birsey giyicegimi inanmazdim) ama inanilmaz güzel durdu.

MUTLAKA AMA MUTLAKA GIT DENE !!!

cnm çok sol tavsiyerlerin için:71:
inan o kadar çok gezdimki anlatamam.fatihte gezmediğim, girmediğim yer kalmadı :14:
ama denemeye üşendim. hemde moda evleri deneme olayına pek sıcak bakmıyor. modelleri mankenden çıkarmıyorlar,kirlenir diye de korkuyorlar. tek bi yerde 3,4 gelinlik denedim. ama biraz dantel olsun istiyodum,denediğim gelinliklerde sadece işlemeler var ve kabarıktı. bende orda beğendiğim gelinliğin, beğenmediğim bi kaç yerini değiştirdim kendimce bişiler çizdim:26:

buarada siz ne zaman,nerden gelinlik aldınız acaba?

Almak kismet olmadi canim dügünü ertelemek zorunda kaldik.Önceden ara gelip 3-5 model denicem diye haber.Ben mesela bagdat caddesinde beyaz butige gitmistim randevu al ama mutlaka.

dediğin gibi bazı yerler kalabalık olabiliyor.oralara giderken randevu almak gerekebiliyor.ama bazı yerlerde sinek avlıyor.zaten ben hafta içi gitmiştim ve boş boş oturuyorlardı.

aslında annem en başından beri gezme diktireceğin yer belli demişti. ama bnm gezme sebebim model görmekti. gördüğüm hiçbir modeli de beğenmedim. dediğin gibi belki üstümde görseydim fikrim değişebilirdi:59:

cnm seninde hakkında hayırlısı olsun.düğün ne zaman olucak peki?

önümüzdeki yaz insallah...

tamam iste madem diktiriceksin git pronavias yada beyaz butige diktiricem deme tabiki:)) ben kararsizim daha öncede hic gelinlik denemedim bir arkadasim sizi tavsiye etti vs vs dersin orda degisik modeller denetsinler sana.

googlede beyaz butik diye aratinca sayfalari hemen cikio gelinlik konusunda iddali tasarimcilarin kolleksiyonlari var.
pronovias da ispanyol markasidir onlarda kalabalik bi ekiple oldukca iddalilar. hem nisantasinda hemde bagdat caddesinde butikleri varmis

önümüzdeki yaz insallah...

tamam iste madem diktiriceksin git pronavias yada beyaz butige diktiricem deme tabiki:)) ben kararsizim daha öncede hic gelinlik denemedim bir arkadasim sizi tavsiye etti vs vs dersin orda degisik modeller denetsinler sana.

googlede beyaz butik diye aratinca sayfalari hemen cikio gelinlik konusunda iddali tasarimcilarin kolleksiyonlari var.
pronovias da ispanyol markasidir onlarda kalabalik bi ekiple oldukca iddalilar. hem nisantasinda hemde bagdat caddesinde butikleri varmis

cnm ben ağır,işlemeli modelleri beğeniyorum.pronovias da beğendiğim tek bi model var diyebilirim.

bnm tarzım daha çok paola donofrio gibi işlemeli ağır modeller. istanbulda sadece bağzıbağlıda satılıyor vede çok az modeli var.
buarada beyaz butiğinde diktiği gelinliklere, sayfasından bakmıştım, beğendiğim bi gelinliğe rastlamamıştım.
ama çok haklısın bi yere gidip denemem şart

Son düzenleme:
canım ben yanlış mı düşündüm, senin tesettürlü gelinlik olmayacak mıydı? bu durumda deneyebileceğin hazır gelinlik oluyor mu ki? eğer tesettür gelinlik bakıyorsan, benim ümraniyede ana cadde üzerinde azra gelinlik diye bir yerin tek parça tesettür gelinlikleri dikkatimi çekti. yanlış hatırlamıyorsam gördüğümde 3-4 model vardı vitrinde ve senin sevdiğin gibi işli taşlılardı ama ben bile beğendim o yüzden çok abartılı değillerdi... adresi sanırım bu:
Atatürk mah. alemdağ caddesi Aslanoğlu apartmanı No: 29-1

cnm çok sol tavsiyerlerin için:71:
inan o kadar çok gezdimki anlatamam.fatihte gezmediğim, girmediğim yer kalmadı :14:
ama denemeye üşendim. hemde moda evleri deneme olayına pek sıcak bakmıyor. modelleri mankenden çıkarmıyorlar,kirlenir diye de korkuyorlar. tek bi yerde 3,4 gelinlik denedim. ama biraz dantel olsun istiyodum,denediğim gelinliklerde sadece işlemeler var ve kabarıktı. bende orda beğendiğim gelinliğin, beğenmediğim bi kaç yerini değiştirdim kendimce bişiler çizdim:26:

buarada siz ne zaman,nerden gelinlik aldınız acaba?

çok ilginç gelinliği denetmediklerini ilk defa duydum. gerçi ben fatihe hiç gitmemiştim ve tabi bundan 4 sene öncesinden bahsediyorum. ama benim de tavsiyem git üzerinde gör. bazen istediklerimizi üzerimize giyince pek hoşlanmıyoruz, hayal ettiğimiz gibi durmuyor. askıda ya da mankende duran sıradan bir model bizim üstümüzde süper de durabiliyor. ben bakırköyde gezip denemiştim. bir tanesi hoşuma gitmişti ama bütçemi çok aşıyordu bi de krem gibi bir şeydi ve ben kesinlikle bembeyaz istiyordum. sonra avcılarda da bir kaç yere bakayım dedim(o zaman avcılarda oturuyordum ve nedense oradan bir şey bulacağımı hiç düşünmemiştim.) sonra ufak bir gelinlikçide bir tane denedim evet kırık beyazdı ama o kadar çok sevmiştim ki işte dedim tam istediğim. tabi bir kaç yeri değişse hayalimdeki olacak. hemen oturduk gelinlikçiyle istediğim değişiklikleri konuştuk, başta da rengini! bana çok yakıştığını düşündüğüm(herkesin de öyle düşündüğünü gördüm sonradan)çok severek aldığım bir gelinliğim oldu :)
sana da şimdiden kolay gelsin ve mutluluklar...

saat kaç olmuş sen hala yatmamışsın.hem canım senin diktireceğin yer benim kafamda belli oldu sen hala karar veremedin yaniii:9:

canım ben yanlış mı düşündüm, senin tesettürlü gelinlik olmayacak mıydı? bu durumda deneyebileceğin hazır gelinlik oluyor mu ki? eğer tesettür gelinlik bakıyorsan, benim ümraniyede ana cadde üzerinde azra gelinlik diye bir yerin tek parça tesettür gelinlikleri dikkatimi çekti. yanlış hatırlamıyorsam gördüğümde 3-4 model vardı vitrinde ve senin sevdiğin gibi işli taşlılardı ama ben bile beğendim o yüzden çok abartılı değillerdi... adresi sanırım bu:
Atatürk mah. alemdağ caddesi Aslanoğlu apartmanı No: 29-1

evet cnm kapalı gelinlik diktireceğim ama genede modelleri deneyip ona göre bişiler diktirmek istiyorum.
mesela ben prenses etek istiyordum,bi giydim oldum yarım dünya:1: yani bi modeli giymeden yakışıp yakışmayacağını anlamam çok zor. en azından eteğin kabarıklığının bende nasıl durduğunu modelin şeklini görmem lazım. zaten heryerde straplez var, kapalıda nasıl duracağını tahmin ederek yola çıkıyorum.
buarada sanada gelinlik resimlerini nerden yollayabilirim? sen iki gelinliği bnm için birleştirir misin? özelden konuşalım mı?

tamam, sen resimleri ressim.net adresine yükle, alttaki linkleri bana yolla ben birleştirmeye çalışayım. benzer duruşta olurlarsa iyi biliyorsun...

çok ilginç gelinliği denetmediklerini ilk defa duydum. gerçi ben fatihe hiç gitmemiştim ve tabi bundan 4 sene öncesinden bahsediyorum. ama benim de tavsiyem git üzerinde gör. bazen istediklerimizi üzerimize giyince pek hoşlanmıyoruz, hayal ettiğimiz gibi durmuyor. askıda ya da mankende duran sıradan bir model bizim üstümüzde süper de durabiliyor. ben bakırköyde gezip denemiştim. bir tanesi hoşuma gitmişti ama bütçemi çok aşıyordu bi de krem gibi bir şeydi ve ben kesinlikle bembeyaz istiyordum. sonra avcılarda da bir kaç yere bakayım dedim(o zaman avcılarda oturuyordum ve nedense oradan bir şey bulacağımı hiç düşünmemiştim.) sonra ufak bir gelinlikçide bir tane denedim evet kırık beyazdı ama o kadar çok sevmiştim ki işte dedim tam istediğim. tabi bir kaç yeri değişse hayalimdeki olacak. hemen oturduk gelinlikçiyle istediğim değişiklikleri konuştuk, başta da rengini! bana çok yakıştığını düşündüğüm(herkesin de öyle düşündüğünü gördüm sonradan)çok severek aldığım bir gelinliğim oldu :)
sana da şimdiden kolay gelsin ve mutluluklar...

ne güzel gönlüne göre bi gelinlik bulmuşsun.darısı bnm başıma:77:
bende yıllarca aklımda olan gelinlikten vazgeçtim. bukadar sıkıntıya düşmemin sebebi belkide odur. ama şimdi daha farklı ,beğenebilceğim bi model bulamıyorum. dediğim gibi fatihte en fazla 2 gelinliğe ısındım diyebilirim.
denetmemek istemelerinin de sebebi mankenden çıkarmaya üşenmeleri bence. askıda duran geinlikleri deneteceklerini düşünüyorum.
iyi dileklerin içinde çok teşekkürederim:71:

Back