- 17 Ağustos 2011
- 22.872
- 144.348
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Buraya madde madde yazmam biraz daha farkına varmamı sağladı bazı şeylerin.
he,durumu düzeltmek için bir adım attım mı?
henüz değil ama başlamak bitirmenin yarısı derler,ben ümitliyim kendimden
yine de yengeç güzeldir yaa,cicidir :))
olayların sonunu düşünüyorum aslında,son saniye iki ayağımın bir pabuca sığacağını da biliyorum ama nedense itinayla son saniyeye bırakıyorum herşeyi..bilmem ki kendimi alam da nirelerden atam =)
Allaha şükür 4 sene boyunca istediğim şekilde yaşadım,ama şimdi son sınıf olunca...Ne bilim arkadaşlarıma bakıyorum deli gibi sınavlara çalışıyorlar-dil-KPSS kurslarına gidiyorlar..Ben hala keçeden oyuncak yapma kursu buldum diye seviniyorum,ne bileyim var bi tuhaflık :))
Allah sonumu hayır etsin ...
Yok yok demem heralde =))
10 sene sürmez ama finaller geldiğinde "ahh accık daha çalışsaydım vizelere" diye kafamı duvarlara vurabilirim :)
Dediğin gibi geri düşmek de var di mi işin ucunda??
püff ya...
Bir yandan da şu belirsizlik beni öldürecek...
ailemin yanına mı gidicem, başka bir şehre mi yerleşicem,iş bulabilecek miyim,işsiz işsiz mi gezicem,hangi alanda çalışıcam...
kafamda deli sorular...
Buraya madde madde yazmam biraz daha farkına varmamı sağladı bazı şeylerin.
he,durumu düzeltmek için bir adım attım mı?
henüz değil ama başlamak bitirmenin yarısı derler,ben ümitliyim kendimden
Attığın link ve yolladığın mesajın için teşekkür ederim kankamstyle,bugün 2. gün,bakalım hayırlısı ^^Sana bir link atacagim simdi. Ne yazikki hemen yarin diye bir cozumu yok canim. Zamanla ruh halin gelisecek.
Öyle mi dersin,ben tam tersidir diye düşünüyodum,öğrenciliğim bitmesin diye kuyumu mu kazıyor acaba bilinçaltım???bence bilinç altı öğrencilikten sıkılmış canım :)
Aaaah ah,o değişken ruh hali,o gelgitler,o bi anda durulmalar...Beni bile kendi canımdan bezdirdi valla,anlayabiliyorum sizin halinizi ^^benim başımda da var bir yengeç
kararsızlığı ile, değişken ruh hali ile, kıskançlığı ile
canımdan bezdirdi beni.
yine de yengeç güzeldir yaa,cicidir :))
Benim canım ablacım,konuşmuyorduk epeydiryengeç im, seni bu durumunu aşırı enerjine veriyorum ben
bir şeylerin farkında varman, sorumluluklarını düşünmen güzel.ama olayların sonunu hayal ederek güne başlarsan
belki biraz daha önce adım atmanı kolaylaştırır bu durum ne dersin
her şey daha güzel olabilir, sonra ki yaşamanı istemediğim pişmanlıkların olmazsa..her şeye zaman ayır ama madem son sınıf oldun
bir an önce çalışta kurtul şu derslerden.
olayların sonunu düşünüyorum aslında,son saniye iki ayağımın bir pabuca sığacağını da biliyorum ama nedense itinayla son saniyeye bırakıyorum herşeyi..bilmem ki kendimi alam da nirelerden atam =)
Teşekkür ederim güzel yorumun için Haklısın,hayat çok da ciddiye alınacak birşey değil...Benim en başından beri üniversiteye geliş amacım birsürü sosyal kulübe üye olup şehir şehir gezmekti zaten.Yani üniversite deyince aklıma gelen buydu,bu yüzden tercih listemi hep haritanın ortalarında,heryere yakın yerlerde sosyoloji yazarak doldurmuştumDerslerini ihmal etme bunda hem fikiriz.
Ama benim yapamadıklarımı sen yapmışsın keşke geri dönsemde bende şu an senin yaptıklarını yapsam. Şimdi pişmansın belki ama bir 10 yıl sonra iyiki gezmişim diyeceksin. Belki çok klasik olacak ama hayat çok ciddiye alınacak birşey değil.
Okulu bitirde geri boş. Dert edilecek şeyler değil olması gerekeni yapıyorsun.
Allaha şükür 4 sene boyunca istediğim şekilde yaşadım,ama şimdi son sınıf olunca...Ne bilim arkadaşlarıma bakıyorum deli gibi sınavlara çalışıyorlar-dil-KPSS kurslarına gidiyorlar..Ben hala keçeden oyuncak yapma kursu buldum diye seviniyorum,ne bileyim var bi tuhaflık :))
Allah sonumu hayır etsin ...
10 yıl sonra "keske gezmeseydım" der bu defa...
Demek hersey ayarında guzel.
Ama -konusahıbesı- suan okulun basında ya da ortasında degılsın... suan depar atman gereken donemdesın.
Yokusun sonundasın tepetaklak gerı yuvarlanmadan at kendını dıger tarafa.
Oradan yuvarlanman daha zevklı olacak, ınan!
Yok yok demem heralde =))
10 sene sürmez ama finaller geldiğinde "ahh accık daha çalışsaydım vizelere" diye kafamı duvarlara vurabilirim :)
Dediğin gibi geri düşmek de var di mi işin ucunda??
püff ya...
Bir yandan da şu belirsizlik beni öldürecek...
ailemin yanına mı gidicem, başka bir şehre mi yerleşicem,iş bulabilecek miyim,işsiz işsiz mi gezicem,hangi alanda çalışıcam...
kafamda deli sorular...