Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu röfle mi yoksa balyaj mı kızlar? Ve tonları nedir? (Fotolu)
Kızlar bu hanımı otobüste gördüm ve saç rengine bayılıp arkadan fotoğrafını çektim. Tam istediğim tonda bi sarı. Daha doğrusu röfle sanırım. Fikir verir misiniz ton olarak nedir bu? Benim saçım açık bakır, sarıya yakın şu an. Sanırım uygun olur bu tarz bi sararma ne dersiniz?
Evet röfle bu canım keşke sacınında resmi i koysaysın ama senin sacınada olur heralde cok bakırsa önce biraz küllü bi renkle bakırlıgı alıp röfle attırabilirsin
Evet röfle bu canım keşke sacınında resmi i koysaysın ama senin sacınada olur heralde cok bakırsa önce biraz küllü bi renkle bakırlıgı alıp röfle attırabilirsin
Bayanın saçı röfle canım,ben ilk röfle yaptırdgmda böyleydi.
Ama koyu renge boyucam yarın.
Bıktım resmen 2o günde dip çıkıyo,sürekli makyaj istiyo,beni oldugumdan büyük gösterdi ama bunaldım yani.
Bayanın saçı röfle canım,ben ilk röfle yaptırdgmda böyleydi.
Ama koyu renge boyucam yarın.
Bıktım resmen 2o günde dip çıkıyo,sürekli makyaj istiyo,beni oldugumdan büyük gösterdi ama bunaldım yani.