Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
maybelline volum express ten şaşmam::115: sarı renkli olan...kıvrımlı olsun istersen mor olanını almak gerekiyor. diğer rimelleri sevmiyorum. bu ara indirimli gratiste yüzde yirmibeş.
maybelline volum express ten şaşmam::115: sarı renkli olan...kıvrımlı olsun istersen mor olanını almak gerekiyor. diğer rimelleri sevmiyorum. bu ara indirimli gratiste yüzde yirmibeş.
evet o suya dayanıklı olan pembe..ben sevmiyorum suya dayanıklı...sarısı suya dayanıklı değil..mor olanın da kıvırma etkisi var.bi tane de tek tek kirpikleri ayıran var rengini hatırlamıyorum.ben sarı olanını kullanıyorum.
en iyi rimelin bu olduğunu düşünüyorum.benim kirpiklerim kıvrık o yüzden sarıyı aldım.sen istersen moru da alabilirsin.. çevremde tüm arkadaşlarım bunu kullanıyor.inanılmaz bi ürün...bi dene testerden...geçen bitmişti aldım yine gratiste yüzde yirmibeş indirim var 12 tlye geldi...