Dudak Makyajı Bu renkleri hangi markalarda bulabilirim?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

brunettee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
Umudum sizsiniz bayanlar ...

Özellikle ilk resimde ki ruju çok mağaza gezdim ama bulamadım hatta resmi gösterdim bu ve buna yakın bir renk öneremediler. Bu arada ilk resimde ki renk kahverengi değil mi ben hep kahverengi olarak soruyorum bu ruju...Rengi tam bilen varsa yazarsa sevinirim.3 resimdeki de aynı renk,ışık ve flashın etkisiyle farklılaşmış,özellikle ilk resimde ki ton benim aradığım.

Bu resimdekiler birbirine çok yakın renkler olduğu için 3 tane ekledim özellikle 3. olanı çok beğeniyorum.

Kızlar Kim Kardashian'a yakıştığı kadar bana yakışır mı bilmiyorum ama bu doğal tonlar çok hoşuma gidiyor.Özellikle de ilk resimdeki renk çok güzel.Bilen gören söylesin lütfen.

Bayanlar yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...

Son düzenleme:
maybelline wooden brown bi bak istersen

Cevabınız için teşekkür ederim bu nude tonlar da sanırım,Watsonda bu renge bakacağım.İlk eklediğim kahve tonlarında olan renge yakın bir renk görürseniz yazarsanız sevinirim.Onu uzun zamandır çok istiyorum.

ilk resimdekileri bende çok beğendim takip edeceğim konunu belki bir bilen çıkarr

3. resime benzer Flormar Long Wear 16no var, Pretty serisinde de sanırım 302 ya da 306 olmasi lazim emin degilim iki tane renk var biri daha dudak rengi biri daha pembemsi gibi. Onlara da bakmani öneririm.

3. resime benzer Flormar Long Wear 16no var, Pretty serisinde de sanırım 302 ya da 306 olmasi lazim emin degilim iki tane renk var biri daha dudak rengi biri daha pembemsi gibi. Onlara da bakmani öneririm.

Yanıtın için teşekkürler.
3.dediğin en altta ki sanırım. Watson da flormarın L16'yı denedim bende çok açık durdu esmer olduğum için onun yerine flormar'ın internet sitesinden L01'i sipariş verdim,denediğim de o daha iyi durdu. Pretty'de denemek istedim de sadece 3 testırı vardı.İstediğim ton da değildi onlar.Söylediklerine de bakcam ayrıca.

Eğer ilk eklediğim resimde ki tona yakın bir renk görürseniz yazarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…