• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama BU RENKLER NE ACİLLLxD

• Konu Sahibi Konu Sahibi beyazoje
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

beyazoje

Ziyaretçi
$ashleesimpson2.webp

$hg10nx6.webp

ayh kızlar bu rengi bana söyleyin çabuk saçlarım açık kumral kaşlar kara burcu karanınki gbi:D kuaföre ne dyim bu iki rengi söyleyin:D

saçlarım açık kumraldan direk boyasam bu renge ulaşırmı hangi saç rengi söleyn çabkxD

ilk renk bal köpüğü gibi sanki uçlara doğru daha açık. 2. renkte balyajlar var sarı. açık kumraldan ilk rengi elde edebilirsin bence belki 1 ton koyusu olur. natural colorsta bal köpüğü var bir bak istersen
http://www.nebolife.com/images/8D[1].jpg?osCsid=7dcda7efedfb340e907faf7df87da8e8

1.bu boya kalıcı boya diilmiii dönüşü vrmı?2.nerde satılıyor bu boya markası?3.1 ton derken üstünde 8 d yazıyor tam bundanmı alcm?4.tşkler::D5.başkalarındanda bilgi alayım:D:D

altıyı unuttum:( denedinmi hiç die sorcktım:D

kendimde değil ama saçları sarı olan bir arkadaşımda (platin sarı) bu rengi denedik gayet hoş durdu tam istediği gibi. ben linki tam verememişim natural colors bal köpüğü diye aratırsan sen bulursun. yine de başkalarına da danış. açık kumraldan belki daha iyi tutacak başka bir renk biliyorlardır.

tşkler irem peki 2.foto tam ne oluyor hangi renk?

rica ederim canım. 2. fotoda burcu karanın saçlarını dizide bende çok beğenirdim. o saçta balyaj var evde tutturmak pek mümkün görünmüyor.

bu arada topikte bal köpüğünü tutturdum diye bir konu açılmış bak istersen

tek renk degil bu..dipler koyu kumral ve yogun balyajlar var.....kuaförünü iyi seç ama böyle araya balyaj dersen kesin sarı yapar:)))

Back
X