Esmer teni ile bu rengi kaldırabilmek büyük başarı değil mi :)ay evet çok yakışmış, harika bi renk, ama biz yapsak kınalı yapıncak oluruz ki
kesinlikle, biz olsak bembeyaz tenliysek bu rengi yaparız. ben zamanında yanlış işlemden dolayı aynı rengi yakalamıştım ve kaşımıda boyattım, üstelik yazın çillerimde çıkar oldum tam bi havuç :)))Esmer teni ile bu rengi kaldırabilmek büyük başarı değil mi :)
iyide o gözüken don ne ayoll.. puma....ymışşşgajti giymiş buu..
boxer :) tarz canım tarziyide o gözüken don ne ayoll.. puma....ymışşşgajti giymiş buu..
yakışmıştr bencekesinlikle, biz olsak bembeyaz tenliysek bu rengi yaparız. ben zamanında yanlış işlemden dolayı aynı rengi yakalamıştım ve kaşımıda boyattım, üstelik yazın çillerimde çıkar oldum tam bi havuç :)))
ben yapsam çıksam millet üstüme atlamayı bırak yoldaki teyzeler aa kızım donun gözüküyor unutmuşsun derler ve kapatmak için yardım bile ederler yurdumun teyzeleri...bilerek gösteriyor kuzu tarzsanırım sponsoru reklamlarında da var rihanna sözleşme icabı
ben beğenmedim cennet mahallesi karakteri gibi olmuş, hem o kadar postişle neneme de yakışmış gibi olur
yerim o tarzları canım yaaa tarzda yurdumun insanları abovvv.. bu ne derler ayoll..boxer :) tarz canım tarzyine biz olsak millet donuyla güler :)))
kakao yaaaaaaben yapsam çıksam millet üstüme atlamayı bırak yoldaki teyzeler aa kızım donun gözüküyor unutmuşsun derler ve kapatmak için yardım bile ederler yurdumun teyzeleri...
ne var kızz yalanmıııkakao yaaaaaa
Boxerin renginden bahsediyorsun dimibencede çok yakışmış
yaa oky aradım çıkmadı buırda sonra açtım dedim bunu oky nası kaçırmış şaşırdım zatenben bu konuyu imajdda açmıştım.)
olsun.). imaj kısmına açtımdı. buda magazine doğru elif tarafından yol alacak.)yaa oky aradım çıkmadı buırda sonra açtım dedim bunu oky nası kaçırmış şaşırdım zaten