• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk nasıl olur acaba

Kumral tonlarında mı istiyorsun nasıl bir renk olsun istiyorsun ona göre yardımcı olmaya çalışacağım tatlım...

ben kızıldan karamele döndüm kuaförde açtırdım ama turunculuk kaldı karemelden açık bi renk aslında benimki bal köpüğüne de yakın sanırım. biraz gölge attı kuaför ama memnun değilim. rengarenk oldu. bide dipleri geldi iğrenç oldu. valla şaşırdım bende ne yapsam diye düğünümde sarışın olmak istiyorum ama bakalım...

Mesela bu sarı çok hoşuma gitti benim. Platin çok soluk gösterio ama altın tonları ışıltı veriyor yüze.

5559.jpg

Dediğin boya ile bu rengi tutturman çok zor cnm saçlarında turunculuk olduğunuda söylüyorsun
saçların bir sürü işlemden geçmek zorunda.
önce bir açıcı ile iyice açmalısın saç rengini evde ne kadar yapabilirsin bilemiyorum
sonra küllü koyu sarıya boyayabilirsin mesela,bir süre o renk saçına oturmalı
küllü renkle turunculuklar kapanacaktır
sonra tekrar rengini açıp açıcılı bir renge boyamalısın mesela alix avien ekstra açıcılı açık sarı gibi
tabi saçlarında çok yıpranacaktır
bence bir kuaföre gidip danışsan veya kuaföre yaptırsan belki o rengi tutturabilir

Dediğin boya ile bu rengi tutturman çok zor cnm saçlarında turunculuk olduğunuda söylüyorsun
saçların bir sürü işlemden geçmek zorunda.
önce bir açıcı ile iyice açmalısın saç rengini evde ne kadar yapabilirsin bilemiyorum
sonra küllü koyu sarıya boyayabilirsin mesela,bir süre o renk saçına oturmalı
küllü renkle turunculuklar kapanacaktır
sonra tekrar rengini açıp açıcılı bir renge boyamalısın mesela alix avien ekstra açıcılı açık sarı gibi
tabi saçlarında çok yıpranacaktır
bence bir kuaföre gidip danışsan veya kuaföre yaptırsan belki o rengi tutturabilir

teşekkür ederim canım.

ben kızıldan karamele döndüm kuaförde açtırdım ama turunculuk kaldı karemelden açık bi renk aslında benimki bal köpüğüne de yakın sanırım. biraz gölge attı kuaför ama memnun değilim. rengarenk oldu. bide dipleri geldi iğrenç oldu. valla şaşırdım bende ne yapsam diye düğünümde sarışın olmak istiyorum ama bakalım...

Eğer sarışınlık yakışıyorsa ol derim cnm çünkü gelin başını sarı saç çok güzel gösteriyor.

başka bi işlem görmeden turunculuğun tamamen kapanması çok zor. bence bi kuaföre danışın çünkü evde bu tonu yakalamak gerçekten çok riskli olabilir

başka bi işlem görmeden turunculuğun tamamen kapanması çok zor. bence bi kuaföre danışın çünkü evde bu tonu yakalamak gerçekten çok riskli olabilir

canım kuaför bu hale getirdi saçlarımı zaten. burda öyle dürüst bir kuaför bulmak zor. bazı işlemler var tabi ama çok pahalı. zaten bu rengi tam olarak elde edemem ama belki yaklaşabilirim:)

Back