Bu renk nasıl açılır

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar belki çok büyük bir dert değil ama canımı sıkıyor bu durum durum şu

Bir kaç yıl önce psikolojik olarak kötüydüm ve birden bire sırt kaşıntısı başladı bende (kirlidir falan diye düşünmeyin çünkü temizligime önem veren biriyim) bir kaç ay böyle devam etti ihmal ettim doktora da gitmedim o kadar kaşınıyordu ki gece uykudan uyanıyordum kaşınmasından , o kadar kaşınıyordu ki tırnaklarımı geçirip kanattığım çokkkkk olmuştur. Sonra doktora gittim psikolojik olduğunu söyledi ve tedavi sonrası o kaşıntı geçti ama sırtım simsiyah oldu sanki güneşte yanmış gibi . Doktor rengi açılmaz dedi ama ben aynada sırtıma bakınca çok üzülüyorum bu duruma az önce annemin yanında kazağımı çıkardım sırtımı gördü vücudun ne kadar kara dedi . Belki sizin Çevrenizde buna benzer bişey yaşayan vardır yada bu sorunun çözümünde bana yardımcı olacak biri bu renk nasıl açılır ? (Tek ricam dalga geçmeden ciddi cevap vermeniz çünkü bu sağlık )

Koltuk altina limon surmenin faydali oldugunu duymustum beyazlamasi acisindan

Belki sirtinada faydali olabilir ama nasil bi karalik anlayamadim sadece bi bolumdemi yoksa tum sirtinda mi

Koltuk altina limon surmenin faydali oldugunu duymustum beyazlamasi acisindan

Belki sirtinada faydali olabilir ama nasil bi karalik anlayamadim sadece bi bolumdemi yoksa tum sirtinda mi
Canim tamamı karardı bir bölümü değil malesef

Gecmiş olsun ilkkez duyuyorum kaşınmayla vucudun kararmasını.
Piskolıjikse vucud nasıl renk değiştirir anlamadım.
Gerekli tetkidler yapıldımı

Gecmiş olsun ilkkez duyuyorum kaşınmayla vucudun kararmasını.
Piskolıjikse vucud nasıl renk değiştirir anlamadım.
Gerekli tetkidler yapıldımı
Canım psikolojikmiş kaşıdıgım için kararmış. Doktorun söylediği aynı yeri hep kaşırsak orası zamanla kararırmıs

Canım psikolojikmiş kaşıdıgım için kararmış. Doktorun söylediği aynı yeri hep kaşırsak orası zamanla kararırmıs

Öğrenilcek nekadar cok bilgi var gercekten.
Bunu bi yere yazdım.
Konunun takipcisi olcam inşallah yardımcı olan birileri cıkar

Kızlar 2 gündür biraz araştırdım bu konuyu ve ilk adımı bugün attım işallah düzelme olur. Limon ve kabartma tozunu karıştırıp bir krem yaptım onu sırtımın bir kısmına sürdüm (kötü sonuç verir mi acaba diyerek bir kısmında kullandım ) 5 dk kadar beklettim sonra ovalayarak çıkardım kremi çünkü kurumuştu limonla ovdum ve son olarak pudra sürdüm. Bakalım bir hafta devam edicem eğer gelişme olursa tüm sirtimda kullanıcam :) ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…