Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk istiyorum yardım edermisiniz?

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
44.834
114.118
798

Bu rengi çok beğendim
Fakat kardeşimin arkadaşı olan bu şahsiyete (canımcım) ulaşamadım..
Yedim kendimi...
Ve lütfen yardım edin..
Bu renge nasıl ulaşabilirim...boshayallersmile

Son düzenleme:

Kızlar saçımın şuandaki rengi bu istediğim rengi yukardakini elde etmem için napmam lazım?

saçının rengini açtırıp balyaj ya da az röfle yaptırıcaksın ama tavsiye etmem saçların çok güzel yıpratmasın...

Röfle çok yakıyor canım yaa 1 defa yaptırdım yandı hep çatal çatal oldu uçlarıboshayallersmile

Ben balköpüğü ve sarıyı karıştırsam diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bu renk çıkarmı ki?

Canımcım kahve köpüğü ve vitalin platin sarısını karıştır ve sür ben bunu denedim bire bir aynısı olmadı bu resımdekının bır veya 2 ton daha koyu şekli çıkıyor ortaya ama hoş oluyor.orta kumral sanırım saç rengin hiç boyasızsa çok daha iyi tutuyor.

Linklere bakıyorum hemen
Yardımlarınız için saolun arkadaşla..
ıstediğim renk hoş ama dimi ben çok beğendim aklım çıktı yaa çok hoşşşş

loreal casting 7.30 bal köpüğü %30 kadar,
koleston tüp 9.3 altın sarısı %70 kadar koyup 1 şişe %9 oksidan koyucaksınız. çok güzel karıştırıp saçınıza yediriceksiniz, çok çok açık sarıysa platin tonlarında bi saç renginiz varsa 7.30 u %40 kadar koyun derim.

işte benim dediğim buyru ordan kopi ettim..
Loreal casting balköpüğüne sarı karıştırmak rengimi buldum galiba ne çıkarsa bahtıma denicem..

hadi bakalım kolay gelsin sana,
boyadıında fotonu paylaşırsan çok sevinirim,fikir alırım sendenkaydirigubbakcemile5

Ben şuan aynı rengi kullanıyorum cnm. Saç rengimi açtırdım önce. Sonrasında da light blonde rengin içine biraz bakır tonları karıştırdı kuaförüm ve sonuç olarak şuan o renge sahibim. Çok yadırgadım önceden ama hoş renk gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…