• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk için ne diyelim kuaföre?

bonbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
375
182
648
Diğer
lindsaylohanxz5.jpg
[/URL][/IMG]

bi de sizce güzel mi tabi. dipleri pek hoşuma gitmedi ama. geneli güzel. ya saçımı bi kere sarı yaptım. güzel oldu yakıştı. ama istediğim renk değildi. aslında bu da tam istediğim renk değil ama en yakını buydu.

bi de bunu beğendim.

picking-an-unnatural-under-color-any-ideas-35584.jpg

Son düzenleme:
2. resim çok güzel ama bu röfle canım bende bu tonda boyatıcam yarın büyük ihtimal yapınca foto çekip koyarım

2. resim çok güzel ama bu röfle canım bende bu tonda boyatıcam yarın büyük ihtimal yapınca foto çekip koyarım

evet ikinci resim güzel de çok şeritli gibi duruyo sanki. çizgili pijama gibi olmuş. ama renk tam istediğim gibi. sen ne diceksin kuaföre? benim bi sürü arkadaşım röfle yaptırdı. hepsi farklı renk oldu.sarı ama biri yumurta sarısı gibi, biri küllü, biri turuncu gibi oldu. anlamadım ben

bu arada ben röfle, gölge vs. her şeye razıyım. zaten istediğim ton sadece boya ile olmaz.

sık ve kalın röfle yaptırırsan sanırım istediğin gibi olur canım. bence röfle yapılan saçlarının tonunun nasıl olmasını istediğini kuafördeki renk katalogları oluyor ya oradan bakarak tarif edebilirsin. ben öyle yapmıştım.

Back