çok güzel bir elbise gerçekten mankenin saç ve ten renginede çok uygun olmuş tabiki sizin zevkiniz ama şahsen ben biraz klasik biriyim sanırım neticede bu tarz özel günler bir defa oluyor ve özelliği olduğuna inanıyorum gelinlik olarak beyaz bir gelinlik kına gecesi içinde kırmızı bir elbise tercih edeceklerdenim ama yeşil düşünüyorsanızda elbise gerçekten zarif
çok güzel bir elbise gerçekten mankenin saç ve ten renginede çok uygun olmuş tabiki sizin zevkiniz ama şahsen ben biraz klasik biriyim sanırım neticede bu tarz özel günler bir defa oluyor ve özelliği olduğuna inanıyorum gelinlik olarak beyaz bir gelinlik kına gecesi içinde kırmızı bir elbise tercih edeceklerdenim ama yeşil düşünüyorsanızda elbise gerçekten zarif
tşk ederim aslında bende kırmızının en koyu tonu kan kırmızı yada işte vişne çürüğü diolar ya o tonlarda bişey düşünmedim değil ama işte kararsızım ilk aklıma gelen yeşil olmuştu gözlerimde yeşil o yüzden hoş durur die düşündüm ama bakalım nasıl bişey olcak
Rengide güzel modelide güzel.Tam yaz için tiril tiril kumaşı,oynarken çok rahat edersin.Abartılı degil,sade ve şık,yakışır tabi kiz sana niye yakışmasın
Model çok hoş tek omuz moda hala.Aynısının ateş kırmızısını giyinin.Birde eyeliner kırmızı ruj makyajı yaptınızmı offYani ben olsam öyle yapardım mutluluklar
Kırmızı genel geçer kural olsa da ben bir kaç kınada çok şık abiye elbiselerin giyildiğini ve kırmızının kına yakma sırasında giyilen bindallıya bırakıldığını gördüm.Kimse de garipsemedi.Zevk sizin ama bindallı giymeyecekseniz kırmızı,bordo,koyu pembeler derim.Mutluluklar..