Kontakt Lens Bu rengin adı ne lütfen yardımcı olun:)

zuzucybel

iç mimar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2007
631
74
46
kızlar rihannanın kullanıdığı lensi çok begeniyorum bu hafta sonu alacağım ama rengin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim öpüyorum hepiniziŞeniz

yahu lens hatunun çocukluk resimlerinde gözleri kapkara hem 2. resimde lensin şeffaf kısmını görmüyor musunuz?

bnde kendi göz rengi sanıyordum..ama bnm bildigim cocukken goz rengi dahaa acık olur sonradan koyulasır..bunun ki tam tersi olms:)) bilmıyorum ama bnce lensse bile bulmamız imkansız custom tipi özel yaptırıo olabilir..para var huzur war:) mirmirmirmir

bemde kend, gözü saniyordum şok oldum öğrenince..
lens de olsa çok güzel bir bayan ya bayilıyorum güzelliğine..
bende o tonlorda bi renk arıyorum..
freshlook pure hazal buna benziyormudur acaba?

bemde kend, gözü saniyordum şok oldum öğrenince..
lens de olsa çok güzel bir bayan ya bayilıyorum güzelliğine..
bende o tonlorda bi renk arıyorum..
freshlook pure hazal buna benziyormudur acaba?

freshlook hareli yeşil bu renge benzio
çok doğal duruo ben 2 senedir kullanıyorum çokta memnunum kimse anlamıo lens olduğunuhihoyyyt

İçlerin kahve dışların yeşil olması lens olduğunu göstermez. Benim anneannemin de gözlerinin içi kahve dışı açık yeşil.. Rihanna'nın gözleri açık renk, belki yeşil yoğunlaştırıcı kullanıyordur bilemem ama kesinlikle gözleri koyu değil. Koyu renk gözlerde bu şekil bir efekt elde etmeniz custom lenslerle bile imkansızdır.

Canım rihanna kendi röportajında sölemiş ve dream dergiside yayınlamıs bu adresten bak istersen kaydirigubbakcemile2 rihanna nın sırt çantasında olan şeyler - Rihanna FanClub

benm göz rengime benziyo ama bu birass yapay bi renk gibi...yeşili andıran bi renkk..

ne dıysunuz sız ya yesil ygunlastırıcıda ne

rengı ck hs asi yi oynayan kızımız bıhterı oynayan kızın ayın renk

gozlerınız acık kahveyse saf ela yada harelı yesıl işinızı gorur buna benzer..ben saf ela kullanıyorum cok tattlı bır renk yalnız benım gozler sıyah..ışıga baglı renk deıstrııyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…