Kontakt Lens Bu rengin adı ne lütfen yardımcı olun:)

saf ela olsa gerek bu. ama markadan markaya fark ediyor.
koyu balköpüğüde buna yakın bişi. belki flaşlardan felan böyle görünmüşde olabilir

eğer renkten emin değiLsen , fotoğrafı aLacağın yere götür derim :KK66:
yardımcı oLurLar sanırım.

resimde gözbebeği büyümüş koyu çıkmıştır kesinlikle lens değil hiç bi lens bu kadar bombesiz duramaz.yandaki şeffaf çizgi belki de şeffaf lens taktığı içindir numaralı

Rihannanın gözleri lens markasıda FX EYES Rihana diye bi renk bu markadaki bütün lensler doğal ötesi duruyor. tabi çok pahalı :KK43:(

Son düzenleme:
bende SOLOTİCA CHARM MEL,e benzettim..
BENDE KULLANIYORUM.buda fotom..

yanlız alt rengi çok değiştiriyor lensi,bendeki duruşu ile ondaki çok farklı tabiki..

kızlar onun gözleri gerçek belkı belırgınlestrıcı felan vardır ama gözleri ela renk internetten biraz araştırırsanız görürsünüz.

kızlar onun gözleri gerçek belkı belırgınlestrıcı felan vardır ama gözleri ela renk internetten biraz araştırırsanız görürsünüz.

zenci olup gözleri renkli olan hiç görmedim ben
rihannanın gözleri tabiki lens

rihanna zenci degilki melez ve melez olup gözleri renklı olan bıcok unlu var beyonce halo clibindeki adam mesela..rihannın gözleri lens değil bicok fotografnda göz bebeklerı buyudugu ıcın renk bellı olmuyo fakat renklı oldgu bariz bellı ve buyukbabasınında gözleri renklı oda zencı oldgu halde genetık olarak gecmıs
83827_1.jpg
indir.jpg

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 520
  • 83827_1.jpg
    83827_1.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 264
Rihanna ameliyat olup gözlerinin rengini değiştirmiş diye duymuştum bıkeresinde

X