• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl elde edebilirim?

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
Yine ben ve yine bir renk değiştirme sevdam. Fotoğrafımda ışıkla oynayınca tesadüfen böyle bir renk elde ettim ve çok hoşuma gitti böyle bir renk var mıdır :1: $20130325_162835.jpg
ve bu rengi nasıl elde ederim kızıl yansımaları yoğun olsa. kendi rengim bu $20130326_124506.jpg

kızılla ilgili hiçbir fikrim yok ama sanki şarap kızılına boyarsan elde edebilirsin gibi geldi

kızılla ilgili hiçbir fikrim yok ama sanki şarap kızılına boyarsan elde edebilirsin gibi geldi

şarap kızılı mı tutkulu kızıl mı acaba. şarap kızılı daha açık sanki. uff kaç gündür taktım buna bir türlü hangisi bulamadım:43:

en doğru rengi seçmen için boyanın kutudaki rengine değil katalogtaki rengine bakarsın istediğine daha yakın bir renk elde edebilirsin :)

valla nasıl elde edebilirsin bilmiyorum ama ben resmine yaptığın maskeyle ilgilendim daha çok..süper olmuş ya:9:

valla nasıl elde edebilirsin bilmiyorum ama ben resmine yaptığın maskeyle ilgilendim daha çok..süper olmuş ya:9:

hay allaaah iyiliğini versin poooffff ne güldüm yaaaaa :60: süper bi dikkat...bencede çok tatlı bi maske ama :1:

igora kahve yoğun kızıl 4.88 ....20 volüm oksidan ...saçınız resimde çok görünmüyor onun için 1 tüp yeter diye düşünüyorum

igora kahve yoğun kızıl 4.88 ....20 volüm oksidan ...saçınız resimde çok görünmüyor onun için 1 tüp yeter diye düşünüyorum

fotoğraftaki buzdağının görünen kısmı 2 tüp anca yetiyor:1:
yalnız katalog rengine baktım da çok koyu bir renk $pr_01_703_min.jpg
istediğim buna yakın sanırım $598_8.jpg

Son düzenleme:
fotoğraftaki buzdağının görünen kısmı 2 tüp anca yetiyor:1:
yalnız katalog rengine baktım da çok koyu bir renk Eki Görüntüle 675619
istediğim buna yakın sanırım Eki Görüntüle 675624

Merhabalar;

10 yıldır saç boyuyorum. Bu rengi söylemem imkansız şöyle ki; saçını en son hangi renk ile boyadığını bilirsem (marka ve numara olarak) Bu saçı nasıl elde edebileceğini söyleyebilirim :)

Back