Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamabu rengi nasıl elde edebilirim =)
kızlar saçlarımı en son koyu kahveye boyamıştım yani siyah gibi şuanda =) ama bugünlerde çok kızıla boyayasım geldi resimdeki rengi hangi boyayla boyarsam elde ederim acebaa
Selmacım benim saçım simdi koyu ya, bu yüzden saçlarıma tarçın bakırı sürersem böyle olur diye düsünüyorum ama hiç emin de deilim :) daha açık yani mesela turuncu gibi birsey olmasını kesinlikle istemiyorum.. Ne dersin
Tatlım çoook tesekkür ederim =) simdi farkettim de senin avatarındaki kızmıs koyduğum resim neyse. Aklımda bulundurucam dediğin renklere mutlaka bakıcam. Ayy dümdüz saçlarıma kahkül de kestiricem süper olck sabırsızlanıyorum bir an önce rengi bulup boyamak istiyorum
cnm saçların koyu olduğu için nekadar açık renge boyasanda beklediğin gibi bir sonuç çıkmayacaktır yani istesende istemesende kızıl renk için bile saçın açılması gerekiyor :/ sen kızılın en açık rengini boyarsan hafif güneşte kızıllık olur ama renk aynı kalır çok farketmez..istersen kolestonun açıcısıyla kendin hafif rengini kır zaten kızıl boyayacağın için saçının rengi açılırkenki oluşan kızıllık çok rahatsız etmeyecektir hatta daha iyi bol bakırlı olur :))
kızlar saçlarımı en son koyu kahveye boyamıştım yani siyah gibi şuanda =) ama bugünlerde çok kızıla boyayasım geldi resimdeki rengi hangi boyayla boyarsam elde ederim acebaa