Dudak Makyajı Bu rengi bilen var m kzlarr?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
P

pipistrella

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi pipistrella

arkadaşlar bi sitede görmüştüm rengi çok güzel ama bi tuhaf durmuş bu mankenlerde yumruk yemiş gibi ama güzel sürülürse hoş durur diye düşündüm sizce?

kahve tonu da var kiremit tonuda var vişne çürüğü de var.hangisini soruyorsun tatlım?

cnm en sondaki mankenin rujunu soruyoırum :)

canım bence o bordo ve kahverenginin karışımı gibi bişey :1hug:

üçüncü mankenin dudağındakide çok hoş ama bi tuhaf sürülmüş yaa:d dayak yemişde kanamış gibi

ölü rengi evt ayrıca kızlar bu renkler 2009 ruj modasıymış

2. maxfactor 815 no ruj
en sondakini istiyorsan dudağına kahverengi yada koyu bordo kalem sür sonrada bu dediğim ruju sür yada sadece kalemi sürüp parlatıcı sür ben yapıyorum onun gibi oluyor...

vişne çürügü olan da güselmiş dogal duruyo o renkte önerebileceginiz ruj varmı bana

arkadaşlar bi sitede görmüştüm rengi çok güzel ama bi tuhaf durmuş bu mankenlerde yumruk yemiş gibi ama güzel sürülürse hoş durur diye düşündüm sizce?

oriflame beuty lip classic ruj numarası 15280 suan katalogta 1 alana 1 bedava ındırımı var bedavasını farklı bı renk alabılıyorsun ve fıyatı 10.90:teytey:

aynı renk ruj herkesin dudaklarında farklı tonda durur o yüzden rujlar denenerek alınmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…