- Konu Sahibi Ozgurbirey
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben rengini bilemicem ama çok hoş bir renk görünce direk titanic deki rose geldi aklıma onun saçlarına benzettim çok hoş:)
Ayy bende bu tonlara bayılıyorum gercekten cok guzelmişş ne zamandır düşünüyodum boyatmak için ama kalıcı olmuyor pek aşırı bakım gerekiyo her banyoda akıyo falan. Benim şuan saçımda siyah boya var bunu tutturmak çok çok zor olur heralde
Eki Görüntüle 662963
Bayanlar dün gördüm bu saç rengini. Normalde kızıl pek sevmem. Fakat bu tonuna bayıldım.
Boyatmak istiyorum ama rengi tutturamazlarsa da kızılın diğer tonlarından hoşlanmıyorum. Tam adını bilen var mı? Nasıl elde edilir bu saç rengi? Bu arada saç rengim kumral :) Teşekkürler şimdiden -.-
igora 7.77'ye biraz da 0.77 bakır yoğunlaştırıcı ekleyerek elde edebilirsin :) saçın koyu kumral değilse tabiii. yoksa biraz saçını açman gerekebilir
Eki Görüntüle 662963
Bayanlar dün gördüm bu saç rengini. Normalde kızıl pek sevmem. Fakat bu tonuna bayıldım.
Boyatmak istiyorum ama rengi tutturamazlarsa da kızılın diğer tonlarından hoşlanmıyorum. Tam adını bilen var mı? Nasıl elde edilir bu saç rengi? Bu arada saç rengim kumral :) Teşekkürler şimdiden -.-
Merhabalar;
10 yıldır boya ile uğraşıyorum. Bu renk Koleston perfect 8/43 tür. Bi ton koyu dersen 7/43 tür. Fakat oksidani %6 lık değil, %9(30 volume) dur. Yalnız bu rengi ilk kez boyuyorsan evde deneme derim. Ayrıca bu renk düz bir renk değil, uçlarına doğru sarı gölgelendirme çalışmaları yapılmıştır. :)
Çok teşekkür ederim. Bu arada açık kumralım ben.
Yani bir ton koyu olanı mı yaptırmalıyım? İlk kez boyatacağım saçlarımı bu yüzden kuaföre başvururum herhalde. Sıradan bir kuaför de söylediklerinizle yakalayabilir mi bu tonu? :)
Profesyonel bir kuaföre gitmenizi önerirm çünkü içinde kızıllık vardır ton tutumu ilk boyamada sıradan bir kuaför için ne yazık ki zordur. Ama bana kalırsa ombre karamel balyaj öneririm yaz da geliyor. Sizin havanızı yaşınızı büyültmeden çok değiştirecektir. Kendi saçınızdan vazgeçmeyin. Beğenmezseniz daha sonra dediğim rengi de yani 8/43 ü de üstüne boyatabilirsiniz. Tabi sizin tercihiniz. Benim dediğim budur;
Eki Görüntüle 697859
Eki Görüntüle 697937 Fotoğraftaki benim. Gider mi dersiniz? :)