• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu puanla nereye atanabilirim ? ya da atanabilir miyim?

fstklcklt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
103
0
46
Muğla
arkadaşlar ben sınıf öğretmenliği mezunuyum kpss ye girdim 88.850 aldım sizce nereler olur atanabir miyim ? bu 4+4+4 sonucu durumlar ne olur bi bilen var mı benim durumlar karışık çünkü canlar ailem doğu istemiyo o yüzdende özel okulda çalış diyo bende devlet istiyorum ama doğu olursada onların lafından kurtulamam işin kötüsü özel bi okulla çalışmaya başlama kararını ailem verdi sözleşme bile imzalattı ama ben hala istemiyorum sözleşmeye göre 23ünde zümre başlıyo eğer devlete gitmeye karar verirsem 23ünden önce karar verip özel okulu arıcam vee sözleşmeyi iptal ettircem ama işte çok kararsızım aranızdaki tecrübeli olanlar ya da birşey bilenler nolur yardımcı olun ben çok bunaldım arada kalmaktan

puanın kötü değil; ancak ortada kontenjan yok, iller yok... neye göre fikir beyanı istiyorsun ki?

geçmiş yılların verilerini incelemende fayda var.

çalışıcak olan sensin ailen istiyo diye özelde sözleşme imzalamakta neyin nesi?ya da anlaşmak?sınıfçılar düşük puanlarla atanıyorlardı ancak bu yıl yüksek yapmışlar diye biliyorum yeni sitem korkusuna burdan değilde memurlar.netten bakabilirsin orada senin gibi puana göre fikir isteyen çok kişi oluyor

çalışıcak olan sensin ailen istiyo diye özelde sözleşme imzalamakta neyin nesi?ya da anlaşmak?sınıfçılar düşük puanlarla atanıyorlardı ancak bu yıl yüksek yapmışlar diye biliyorum yeni sitem korkusuna burdan değilde memurlar.netten bakabilirsin orada senin gibi puana göre fikir isteyen çok kişi oluyor

teşekkür ederim

selam cnm bende sınıfçıyım bu sene mezun oldum sınava bi yandan okul bi yandan dersane derken elimden geldiğince çalıştım bu konuda içim rahat ama senin puanın gene iyi 72 yaptım ben:( bende özel bi okulla sözleşme imzaladdm ailem devlet olmasını istiyor bnmde öncelikli tercihim tabiki öle ama bu puanla nereler olur olurmu onu bile bilmiyorum çok uzak yerleri doğu fln zaten yazmayı düşümüyorum:( babamda en kötü git o okulla bi sene çalış bi yandan da tekrar kursa git seneye gene hazırlan diyor.beni korkutanda özel okulların çalışma şartları ortamı nasıldır tedirginim bu konuda ??

branş sıran 280 lerde bence akıllıca tercih yaparsan batıda iyi yerler gelir..
ayrıca devlet herkesin hayali böyle iyi bir puan almışken bunu kullanmazsan çok yazık edersin !

Back