Bu parfümü bilen yazssin nollur

• Konu Sahibi Konu Sahibi ubo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya muhtesemdi, belkide söylemek istememiştir ciceksi sakız gibi ay kokusu ruha huzur veriyordu, ah keşke o kadını bulsam gerçi gene soylemez
Zara orchid cok hos ter temiz miss gbi bir koku bide zara rose du sanirim oda harikaydi diger kokulari gecen denedm cok agir bide zara femme var o vanilyali bitaz bide bi koku vardi sisesi şeffaf uzunca bi adi vardi oda cok degiisk dedignz gbi sakiz gbi hos bir kokusu vardı hemen üzerine gidip koklasanz kesin bulursunz

Zarayi görünce hemen giricem, en son şu Charlie red almaya karar verdim, çok ovuldu ve eski blendax kokusu gibiymis ki bayılırım o kokuya. Denedin mi hiç Charlie red i.

Zarayi görünce hemen giricem, en son şu Charlie red almaya karar verdim, çok ovuldu ve eski blendax kokusu gibiymis ki bayılırım o kokuya. Denedin mi hiç Charlie red i.
Yok canm onu bilmiyorm gttigm zara da yoktu ama en begendklerm üstte yazdklarm oldu zara oriental seviyorm bide eskiden Bi koku daha vardi no:92 champels ole bseydi harikaydi suan yok ara ara geliyo bitiyo zara bazi parfumlerdr oldukça basarili ama bazıları hic sevmiyorm

Hipnotik poison para biriktirip almıştım :) kullandıkça ağır geldi, eşim de sevmedi kuzenime verdim. Annem babam da begenmemisti.

farmasi motto çok popüler bu ara, geçtiği yerde iz bırakıyor, denemelisiniz, çarpıcı
farmasi türkiyenin her yerine kapıda ödeme ürün yolluyor, mesaj yollarsanız yardımcı olurum

Çok merak ettim ben de. Gidip tekrar sorsanız bir kağıtla beraber. Adını yazsın parfümün Ben olsam uyuyamazdım o yüzden ne zaman güzel bi parfüm kokusu alsam sorarım ne olduğunu

Kızlar charlie red parfüm kesinlikle blendax kokusu,bayildimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…