Yok avonun o kokusunu biliyorumAdını sordugunuzda tam olarak ne dedi?bildiğimiz bir parfümdur belki.buluruz ismini.ama bu sekilde pudrali cicekli dünya kadar parfum var :)))
Avonun incandessence isimli yalnis yazmadiysam tabi bi parfümü var o olabilir belki
Olabilir notalarina bakim netten anlarimincendies olabilir mi acaba?
Oysa eğer bende çok severim kullanmıştım bi dönem
Keske sisesini gösterseydi bende ole kalici cekici bir parfum.ariyorm ama maalesf bulamıyorumOlabilir notalarina bakim netten anlarim
Hic zannetmiyorum unuttuğunu,soylememek icin klasik uydurulmus bi yalan bence unuttum hatirlamiyorum gibi kelimeler :)) nolurdu sanki söylese hepi topu bi zara parfümü:) kokusu nasil birseydi ciceksi mi pudramsi mi baharatli mi?Ayy bende markette bı kadının kokusuna bayilfimmm ,Zara'dan almış parfümü adını unutmuş ama keşke internetten fotoları gösterseydim, muhtesemdi ya
Ya muhtesemdi, belkide söylemek istememiştir ciceksi sakız gibi ay kokusu ruha huzur veriyordu, ah keşke o kadını bulsam gerçi gene soylemezHic zannetmiyorum unuttuğunu,soylememek icin klasik uydurulmus bi yalan bence unuttum hatirlamiyorum gibi kelimeler :)) nolurdu sanki söylese hepi topu bi zara parfümü:) kokusu nasil birseydi ciceksi mi pudramsi mi baharatli mi?
Bu kokuyu biliyorum gül pudra karisimi bi koku ama daha cok kışlık bi parfum bana gore.bunun açık pembesini denediniz mi ? O daha guzel bence :)Eki Görüntüle 2138970
Bu kokuyu şiddetle tavsiye ederim çiçekli kokuları sevenlere.. Hayrani olacaksınız :)
Cicekli kokulardan mi hoslaniyosun yoksa sekerli baharatli mi?Ya muhtesemdi, belkide söylemek istememiştir ciceksi sakız gibi ay kokusu ruha huzur veriyordu, ah keşke o kadını bulsam gerçi gene soylemez
Onu biliyorum ama denemedim onu da denerim inşallah :)Bu kokuyu biliyorum gül pudra karisimi bi koku ama daha cok kışlık bi parfum bana gore.bunun açık pembesini denediniz mi ? O daha guzel bence :)
Onu biliyorum ama denemedim onu da denerim inşallah :)Bu kokuyu biliyorum gül pudra karisimi bi koku ama daha cok kışlık bi parfum bana gore.bunun açık pembesini denediniz mi ? O daha guzel bence :)
Eski blendax kokusu çok severim, şekerli ve çiçek karışımı.Cicekli kokulardan mi hoslaniyosun yoksa sekerli baharatli mi?
Öle guzel kokular zor çıkıyor karsimiza pesini birakmamak lazm :)) keske şişesini rengini vs tarif etseydiAyy bende markette bı kadının kokusuna bayilfimmm ,Zara'dan almış parfümü adını unutmuş ama keşke internetten fotoları gösterseydim, muhtesemdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?