Bu parfümü bilen yazssin nollur

• Konu Sahibi Konu Sahibi ubo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
323
Adana
Kizlar bizim apartmanda bi kadin var cok samimi değiliz bu binaya girip cikinca allahim benim eve kadar mis gibi kokusu geliyor pudrali cicekli bi koku gecen karsilastik dayanamadim sordum .in kendis. Dedi bakıyorum tam İngilizce yazilisini bulamiyoum . Şu seker bombasi cocuk parfümü candy değil burnuma gelen koku bilen varsa yazssin bu parfumu lutfen

Adını sordugunuzda tam olarak ne dedi?bildiğimiz bir parfümdur belki.buluruz ismini.ama bu sekilde pudrali cicekli dünya kadar parfum var :)))

Avonun incandessence isimli yalnis yazmadiysam tabi bi parfümü var o olabilir belki

incendies olabilir mi acaba?

Oysa eğer bende çok severim kullanmıştım bi dönem

Adını sordugunuzda tam olarak ne dedi?bildiğimiz bir parfümdur belki.buluruz ismini.ama bu sekilde pudrali cicekli dünya kadar parfum var :)))

Avonun incandessence isimli yalnis yazmadiysam tabi bi parfümü var o olabilir belki
Yok avonun o kokusunu biliyorum

Ayyy bende cok merak ettim şimdi hangi markaya ait acaba :)) ? Nerde satilirki

Ayy bende markette bı kadının kokusuna bayilfimmm ,Zara'dan almış parfümü adını unutmuş ama keşke internetten fotoları gösterseydim, muhtesemdi ya

Ayy bende markette bı kadının kokusuna bayilfimmm ,Zara'dan almış parfümü adını unutmuş ama keşke internetten fotoları gösterseydim, muhtesemdi ya
Hic zannetmiyorum unuttuğunu,soylememek icin klasik uydurulmus bi yalan bence unuttum hatirlamiyorum gibi kelimeler :)) nolurdu sanki söylese hepi topu bi zara parfümü:) kokusu nasil birseydi ciceksi mi pudramsi mi baharatli mi?

Burberry weekend olabilir mi
O da pudramsi
O in candy weekend olmuş olabilir

Hic zannetmiyorum unuttuğunu,soylememek icin klasik uydurulmus bi yalan bence unuttum hatirlamiyorum gibi kelimeler :)) nolurdu sanki söylese hepi topu bi zara parfümü:) kokusu nasil birseydi ciceksi mi pudramsi mi baharatli mi?
Ya muhtesemdi, belkide söylemek istememiştir ciceksi sakız gibi ay kokusu ruha huzur veriyordu, ah keşke o kadını bulsam gerçi gene soylemez

Öle guzel kokular zor çıkıyor karsimiza pesini birakmamak lazm :)) keske şişesini rengini vs tarif etseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…