• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu parfumleri kullanan var mii??önriler güzellerrr :)

d_targaryen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
872
750
123
İzmir
light blue yaz icin güzel demişler. güzel mi kızlar??? deneme sansım yok yaz icin alcammm....

issey miyake yi de herkes kullanıomus.ama öneri vardı...

gucci flora ve jadore hakkında da yorum almak istiyorumm :21:

light blue yaz icin güzel demişler. güzel mi kızlar??? deneme sansım yok yaz icin alcammm....

jadore parfumunu ben kullandim kokusu cok guzel. Oburlerini bilmiyorum :3:

Son düzenleme:

Gucci florayı ben beğenmiştim,güzel bir çiçek kokusuydu fakat bana pek kalıcıymış gibi gelmedi.Tabi ben orjinalini koklamadım,açık parfüm olarak denemiştim.Orjinali çok da kalıcı olabilir tabi,bilemiyorum.

İssey miyakeyi ben de çok merak ediyorum.Kullananı çok diye ben de duymuştum.Umarım bu parfüm hakkında güzel yorumlar gelir de yeni bir parfüme kavuşuruz :34:

canım bu markanın portakal limon karışımı olan varmış, nasıl biliyor musun? bi de kokuları kalıcı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım slm buram buram çiçek kokan parfüm istiyorsan ya paraya kıyıp este lauder paradise almalısın
yada çok daha makul bişeyler istiyorsan daha şu an kokladığım parfümüm
avon rare gold inanılmazzz kalıcı ve tam bir çiçek bahçesi
gül kokulu istersende avon amour yada oriflame volare diyorum:KK8:

Issey Miyake ve Jadore bence çookkk kötü kokular. İkisi de birbirinden beter. Çok ağır. Dayanamadım ben hemen kolumu yıkadım denedikten sonra ama kalıcı oldukları için gitmedi hemen kokuları. Felaket. :S

Light blue'yu bilmiyorum. Ama hiç kalıcı değilmiş diyorlar.

Back