• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu parfüm o parfüm....

Tanıyamadım, ruh hastası çıktı ölümden döndüm.

😮😮😮😮 Ayy dur iyice merak ettim okuya okuya gelecegim gecmis olsun çok 😟

Dayanamadim sadece guncelleme kisimlarini okudum şok oldum. Takinitili oldugu belliydi de tirnak almak filan baya üst seviye manyakmiş arkadaş

Visenyaa Visenyaa . Şöyle adamlarin peşine dusmeyin yahu 😣😣😣

Son düzenleme:
Kavga esnasinda size zarar vermemis iyiki
Kavga nedeniniz neydi peki
Konusmak yerine sürekli gözü telefonumdaydı kurcalamak istiyordu, konuşamıyorduk telefonuma bakmasından sinirlendim. Sonra baktım onun elinden kendi telefonu düşmüyor mesaj gördüm “TİNDER BÜŞRA” yazıyordu. Aldım kıza yazdım tırnaklarım kırılmadan önce birde bunun kollarını çizdim yeter diye o ayrı ben ayrı kıskançlığımıza yenik düstük. Yani kucağına alıp duvara fırlattı beyin kanaması geçirmedim iyi ki sabah kollarım ellerim mosmordu bacaklarımı hareket ettiremedim. Bu ayın başı sevgili yapmıs iste her yerden engellemiş kendi kendine kayboldu en azından.

😮😮😮😮 Ayy dur iyice merak ettim okuya okuya gelecegim gecmis olsun çok 😟

Dayanamadim sadece guncelleme kisimlarini okudum şok oldum. Takinitili oldugu belliydi de tirnak almak filan baya üst seviye manyakmiş arkadaş

Visenyaa Visenyaa . Şöyle adamlarin peşine dusmeyin yahu 😣😣😣
Tırnaklarımı ne yaptı acaba saklıyor mu bilmiyorum resmen çöpe attım çöpten aldı hemen ulaşamayacağım yere koydu kalacak orda diye bağırdı. Kurtuldum en azından.

Konusmak yerine sürekli gözü telefonumdaydı kurcalamak istiyordu, konuşamıyorduk telefonuma bakmasından sinirlendim. Sonra baktım onun elinden kendi telefonu düşmüyor mesaj gördüm “TİNDER BÜŞRA” yazıyordu. Aldım kıza yazdım tırnaklarım kırılmadan önce birde bunun kollarını çizdim yeter diye o ayrı ben ayrı kıskançlığımıza yenik düstük. Yani kucağına alıp duvara fırlattı beyin kanaması geçirmedim iyi ki sabah kollarım ellerim mosmordu bacaklarımı hareket ettiremedim. Bu ayın başı sevgili yapmıs iste her yerden engellemiş kendi kendine kayboldu en azından.
Ruh hastası

İkinci sezonu gelsiiin artık 😄
Bizde öyle tipler biraz zor çıkar gerçi :)
You’daki adam Ted Bundy’den esinlenilerek yapılmış zaten.
Takıntı konusunda evet ama devamında olanlara kadar benzemez bence aman allah korusun
Yarın geliyiiii :27:

Son gelişmeyi okudum iyice şok oldum :KK57: kurtulmuşsun şükret ;)

Bu arada 13 yıldır başak erkeğiyle birlikteyim evet çok gıcıktırlar inattırlar ama bir koça işlemez :27:

Güncellemeyi şimdi okudum, izinizi kaybettirin demem boşa değilmiş. İnsanlar kendilerini bir şekilde belli ediyorlar aslında, biz onlara konduramıyoruz ve devam ediyoruz.

Astoria konuyla alakasız ama parfümün adını öğrenebilir miyim acaba canım 😇🙃

Ya ben bunu güncellemeye bakarken yeni gördüm bildirimlerde gözümden kaçmış demek ki kusura bakmayın. Paco Rabanne 1 Million.

Güncellemeyi şimdi okudum, izinizi kaybettirin demem boşa değilmiş. İnsanlar kendilerini bir şekilde belli ediyorlar aslında, biz onlara konduramıyoruz ve devam ediyoruz.

Ya ben bunu güncellemeye bakarken yeni gördüm bildirimlerde gözümden kaçmış demek ki kusura bakmayın. Paco Rabanne 1 Million.
Estağfurullah canım önemli değil,eşime parfüm arıyorum bende ondan sordum.kokusu güzel mi 😌

Kizlar selam gelişmeleri haber veriyorum. Konuyu açtığımda kendisinden uzaktım ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyordum. 18 inde konuyu açtım 24 ünde buluştuk.

Aksam bulusup gece 4-5 e kadar kavga ettik şiddetli bir biçimde herşey darmadağın oldu. Gece eve bıraktı kapıyı annem açtı alkollüydüm annem yatırdı uyudum sabaha ellerim mosmor kızarmıs sekilde uyandım ellerimi hareket ettiremiyordum. Tırnaklarım stiletto şeklinde uzundu ve kırıldılar.

Alkollü şekilde dikkat ettiğim şeyler gözümden kaçmadı 1,5 ay geçmesine rağmen hala düşünürüm. Kavga esnasında eve gideceğim dediğimde kafamda bi bandana vardı onu hemen çekti aldı saçımdan tutarak “ver onu bana” diyerek bağırdığımda benim oldu dedi. İşin garip yanı da tırnaklarım teker teker kırılıyordu ki hemen yere düşen tırnaklarımı çöpe atayım derken elimden alıp atmayacaksın burda kalacak diye bağırdı. Şiddetli bir kavganın ortasında neden benim kafamdan bandanamı çekip tırnaklarımı saklayarak alıyor?

Acaba o koleksiyonlarına benim tırnak ve bandanamı da mı koydu ne yaptı bilemedim çok korktum ve o günden sonrada bulusmadık. Sevgili yapmıs her yerden silmiş.
Allah affetsin okuyunca guldum 🤣
Verilmiş sadakan varmıs bence

Parfumun adı neymıs kac sayfa yazmıslar mı diye aramayayım bilen beri gelsin. Ogrenelım sıkalım. Adama imza atmıs kadın parfümüyle. Biz de alalım yanı lutfen boyle seylerı sır olarak saklamayalım tesekkurler.

Tekrar dönecek hissediyorum, bütün hesapları kilitledim sağdan soldan karşıma çıkmasın diye binbir takla atıyorum, çok teşekkür ederim yorumun için:KK200:
Allah affetsin okuyunca guldum 🤣
Verilmiş sadakan varmıs bence
Ağlanacak halime bende gülüyorum 🤣
Parfumun adı neymıs kac sayfa yazmıslar mı diye aramayayım bilen beri gelsin. Ogrenelım sıkalım. Adama imza atmıs kadın parfümüyle. Biz de alalım yanı lutfen boyle seylerı sır olarak saklamayalım tesekkurler.
Çok eski avon parfümü “make me wonder”.

Manyak mı bu yada çok türk filmi falan izliyor herhalde ben düşünürüm bu tip insanları hiç mantığım almaz
Sen parfümü bırakma adamı bırak
BENCEDE
Sevemedigm parfümlerden biri. Cok şekerli geliyor bana anlamadığım şu flörtleştiğin kişi size nasıl eski sevgilisinin parfümünü gösterir sizin tepkiniz Ne oldu bu konuda
Sis sevemiyorsunuz olabilirsiniz, fakat konu sahibibin sizin verdiginiz cevap yetersiz olabilirmi sizce?

BENCEDE

Sis sevemiyorsunuz olabilirsiniz, fakat konu sahibibin sizin verdiginiz cevap yetersiz olabilirmi sizce?
Ben konu sahibine cevap vermedmki soru sordum ve kendi kisisel yorumumu ekledm.siz niye karıstınız bu duruma.ayrıca sorumu sorduktan 2,3 satır sonra yol gösterme maksadyla cevabımı yazdm okuyupta yazın.

Kizlar selam gelişmeleri haber veriyorum. Konuyu açtığımda kendisinden uzaktım ilgi göstermiyor mesaj atmıyor aramıyordum. 18 inde konuyu açtım 24 ünde buluştuk.

Aksam bulusup gece 4-5 e kadar kavga ettik şiddetli bir biçimde herşey darmadağın oldu. Gece eve bıraktı kapıyı annem açtı alkollüydüm annem yatırdı uyudum sabaha ellerim mosmor kızarmıs sekilde uyandım ellerimi hareket ettiremiyordum. Tırnaklarım stiletto şeklinde uzundu ve kırıldılar.

Alkollü şekilde dikkat ettiğim şeyler gözümden kaçmadı 1,5 ay geçmesine rağmen hala düşünürüm. Kavga esnasında eve gideceğim dediğimde kafamda bi bandana vardı onu hemen çekti aldı saçımdan tutarak “ver onu bana” diyerek bağırdığımda benim oldu dedi. İşin garip yanı da tırnaklarım teker teker kırılıyordu ki hemen yere düşen tırnaklarımı çöpe atayım derken elimden alıp atmayacaksın burda kalacak diye bağırdı. Şiddetli bir kavganın ortasında neden benim kafamdan bandanamı çekip tırnaklarımı saklayarak alıyor?

Acaba o koleksiyonlarına benim tırnak ve bandanamı da mı koydu ne yaptı bilemedim çok korktum ve o günden sonrada bulusmadık. Sevgili yapmıs her yerden silmiş.
:KK57::KK57:
Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi adlı bir eseri var. Ana karakter tam da bahsettiğiniz adam gibi biri. Okumanızı tavsiye ederim

Ölmeden kurtulduğunuza şükredin.
Bildiğiniz ruh hastasıymış.

Back
X