Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son 1 yıl önce gitmiştim. İlaç da kullanıyorum başlarda iyiydi ama etki etmiyor artıkTedavi görüyormusunuz?
Tedavi olmalisiniz. Bi Doktorla görüsün derim ben.Merhaba çok şiddetli panik atagim var ve özgüvenim yerlerde ve bitmek bilmeyen çarpıntı net çözümü yok mu yaşayanlar var mı benim gibi tavsiyeye açığım lutfen yardım edin herşey üstüme üstüme geliyor sanki daraliyorum
Geçmiş olsun ara sıra banada oluyor etrafimdaki aynı renk nesneleri sayıyorum veya dua oluyorumMerhaba çok şiddetli panik atagim var ve özgüvenim yerlerde ve bitmek bilmeyen çarpıntı net çözümü yok mu yaşayanlar var mı benim gibi tavsiyeye açığım lutfen yardım edin herşey üstüme üstüme geliyor sanki daraliyorum
Vize haftam bitsin ilk iş gidecegim korkuyorum da bir yandanTedavi olmalisiniz. Bi Doktorla görüsün derim ben.
Aynen özgüvenimi de yerle bir ediyor gereksiz heyecan vsGeçmiş olsun ara sıra banada oluyor etrafimdaki aynı renk nesneleri sayıyorum veya dua oluyorum
Ozguvenle alakası ne onu anlayamadım panik atak olduğunuz için mi ozguven sorununuz var
Öncelikle hangi durumlarda heyecan yapiyorsunuz onu bulunAynen özgüvenimi de yerle bir ediyor gereksiz heyecan vs
Çok denedim mesela 3 gün olmuyor 1 hafta tekrar devam ediyor bu döngü içinden çıkamıyorumÖncelikle hangi durumlarda heyecan yapiyorsunuz onu bulun
Sonra bunun üzerine gidin altında yatan sebep ne olabilir
Öyle öyle azalıyor sanki
Nefes darlığı da var mı ?Çok denedim mesela 3 gün olmuyor 1 hafta tekrar devam ediyor bu döngü içinden çıkamıyorum
Evet nefes darlığı ve göğüs ağrısı da varNefes darlığı da var mı ?
Teşekkür ederim bir bakayimÇok güzel yönlendirmeli meditasyonlar var. Doktor tedavinizle birlikte uygulayabilirsiniz. Gece yatarken de açın, siz uyusanız bile bilinçaltınız kayıt yapmaya devam eder.
Canım geçmiş olsun tedavi görmen lazım. Durumun varsa özel bir psikiyatriye git. Devlette pek ilgilenmiyorlar en azından bana öyle denk gelmişti. Bende ilaç kullanıyorum şuan. Eskisine göre daha rahatım önemli olan sana uygun ilacı bulmak
Teşekkür ederim evet maalesef devlet hastanelerinde durum öyleymiş benim durumum artık panik atağın en ileri boyutunda düşüncelerimi kontrol edemiyorum ilaçlarla hallolur umarım sizede çok geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun tedavi görmen lazım. Durumun varsa özel bir psikiyatriye git. Devlette pek ilgilenmiyorlar en azından bana öyle denk gelmişti. Bende ilaç kullanıyorum şuan. Eskisine göre daha rahatım önemli olan sana uygun ilacı bulmak
Maşallah Allah düzeninizi bozmasın işte anlattıklarınızin aynısını yaşıyorum bende ağır geçiriyorum bazen umudum kayboluyor ama yenecegim bu illeti umarımÇözümü tedavi, çözümü terapist.
Bir yil önce ilaç içmekle panikatak çözülmez
Benim annem de eski panikatakli. Üstelik çok ağır geçirirmis. Panikatakin pek bilinmediği zamanlar gecede birkaç kere kalp krizi diye hastaneye gidip gelirmis, bilinmeyen bir problemi var sanmislar... Derken bir bahaneyle terapiye başlamis ve geçmiş. Allah bir daha göstermesin - hala panik ve endişeli biri ama son 20 senedir atakları hiç yok