• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu panik atak bitiriyor beni?

sullivan3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
34
7
1
Merhaba çok şiddetli panik atagim var ve özgüvenim yerlerde ve bitmek bilmeyen çarpıntı net çözümü yok mu yaşayanlar var mı benim gibi tavsiyeye açığım lutfen yardım edin🥺🥺🥺 herşey üstüme üstüme geliyor sanki daraliyorum

Merhaba çok şiddetli panik atagim var ve özgüvenim yerlerde ve bitmek bilmeyen çarpıntı net çözümü yok mu yaşayanlar var mı benim gibi tavsiyeye açığım lutfen yardım edin🥺🥺🥺 herşey üstüme üstüme geliyor sanki daraliyorum
Tedavi olmalisiniz. Bi Doktorla görüsün derim ben.

Geçmiş olsun ara sıra banada oluyor etrafimdaki aynı renk nesneleri sayıyorum veya dua oluyorum
Ozguvenle alakası ne onu anlayamadım panik atak olduğunuz için mi ozguven sorununuz var

Çok güzel yönlendirmeli meditasyonlar var. Doktor tedavinizle birlikte uygulayabilirsiniz. Gece yatarken de açın, siz uyusanız bile bilinçaltınız kayıt yapmaya devam eder.

Canım geçmiş olsun tedavi görmen lazım. Durumun varsa özel bir psikiyatriye git. Devlette pek ilgilenmiyorlar en azından bana öyle denk gelmişti. Bende ilaç kullanıyorum şuan. Eskisine göre daha rahatım önemli olan sana uygun ilacı bulmak

Çözümü tedavi, çözümü terapist.
Bir yil önce ilaç içmekle panikatak çözülmez
Benim annem de eski panikatakli. Üstelik çok ağır geçirirmis. Panikatakin pek bilinmediği zamanlar gecede birkaç kere kalp krizi diye hastaneye gidip gelirmis, bilinmeyen bir problemi var sanmislar... Derken bir bahaneyle terapiye başlamis ve geçmiş. Allah bir daha göstermesin - hala panik ve endişeli biri ama son 20 senedir atakları hiç yok 🧿

Çözümü tedavi, çözümü terapist.
Bir yil önce ilaç içmekle panikatak çözülmez
Benim annem de eski panikatakli. Üstelik çok ağır geçirirmis. Panikatakin pek bilinmediği zamanlar gecede birkaç kere kalp krizi diye hastaneye gidip gelirmis, bilinmeyen bir problemi var sanmislar... Derken bir bahaneyle terapiye başlamis ve geçmiş. Allah bir daha göstermesin - hala panik ve endişeli biri ama son 20 senedir atakları hiç yok 🧿
Maşallah Allah düzeninizi bozmasın🙏 işte anlattıklarınızin aynısını yaşıyorum bende ağır geçiriyorum bazen umudum kayboluyor ama yenecegim bu illeti umarım 🥺🥺🥺😭😭

Ataklar ilaçla geçiyor ama ilaçları bitirdikten sonra bir stres anında daha kuvvetli şekilde geri dönüyor. David Burns panik atakta kitabı çok rahatlattı beni tavsiye ederim.

Back