• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu oyuncakları bebekleriniz oynayabiliyormu

tebessum77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
2.523
30
158
İstanbul
kızıma zeka gelişşmi için kaplar ve halkalar aldık ama ne kapları üst üste diziyor nede halkaları geçiriyor sizin bebekler yapabiliyormu.*? yoksa benimkinde bir problemmi var

ST48229BR.JPG

ST00197BR.JPG

canım bebegin daha çook küçük onları yapmasını bekleme bence en az 1 yaşından sonra yapabilir onlarıı çook acele etmişsin
şu an yapamamasının zekasıyla alakası yok bence daha çok erken

ozaman arkadasın dedıgı gıbı bıraz küçük bebeışın bıraz daha bekle oynar sonra erken yanı

Canim resimdende anlaşiliyor ki oarada oturan kiz çocuğu baya bi büyük seninki daha çok küçük ki daha bakalim yenice emeklemeye annesini çevresini keşvedecek ....

canım bence bu tarz oyuncakları ver bende verıyorum ,derinlik algısının gelısmesı ıcın dokorumuz tavsıye etmıstı bu küpleri

bizde de variller ve kovalar var ama oğlum hala üstüste dizmiyor ama normal bu aylarda 2 küpü üstüste koyabilir yazıyor internette

Canım aynılarını bizde aldık..oğlum ya ısırmaya çalışıyor ya da iki elinde tutup birbirine vuruyor..başka oyuncaklara vurup ses çıkartmasını da seviyor ama hiç dizmedi üstüste...

benim oğlum da 9,5 aylık bizde aldık..dediğiniz gibi ya ısırıyor ya da yere atıyor..ben de çok üzülmüştüm oynamıyor diye..
bir de sizin bebekleriniz öğretmek istediğiniz bişeyi yapıyor mu?mesela bay bay yapmayı,tel sarar yapmayı..bizimki hiç dinlemiyo ilgilenmiyo bile..çok üzülüyorum bişey mi var diye

bizim kız da ya kemiriyor ya da sallıyor ama çok normal bence ayrıca her çocuğun gelişimi farklı olur kafamıza takmayalım

ılgısının dagıtacak bıseylerın olmadıgı yalnızca ıkınızın olacagı zaman deneyın ogrenıyorlar
bız bay bay yapıyoruz gel gel dıyoruz hem soyluyor hemde elıyle cagırıyor
tel sarar ve butun sarkılarda ellerıyle once oynuyor sonrada kendını alkıslıyor

tel sarar gel gel yapıyor.bugünde babası tam zamanı tam zamanı şimdi haydi kızım haydi kızım haydi diye bağırırken elini yumruk yapıp sallıyordu bizim hanımda baktı baktı oda elini sallamaya başladı.şimdi ne zaman babası söylese elini sallıyor.

halkaları geçirmeyi öğrettim ama tam anlamıyla yapmıyor eline birini veriyorum çubuğa sokup çıkarıyor bırakmasını sağlayıp ikinci halkayı veriyorum onuda aynı şekilde ilk başta sadece ısırıyordu ben karşısında çok yaptım ancak bu kadar yaptı oda yardımımla yapıyor

halkaları geçirmeyi öğrettim ama tam anlamıyla yapmıyor eline birini veriyorum çubuğa sokup çıkarıyor bırakmasını sağlayıp ikinci halkayı veriyorum onuda aynı şekilde ilk başta sadece ısırıyordu ben karşısında çok yaptım ancak bu kadar yaptı oda yardımımla yapıyor

valla ben çok uğraştım ama sadece dişliyor ve birbirine vuruyor hal süpersin ne güzel öğrenmiş maşşallah bebişine

ben bunları kızım 7 aylıkken almıstım.hatta playskool un kılerı onlar cıft halka.benımkızım kendı kesfettı halkalar takıp cıkarabılıyor.bece cok ustune dusmeyın kendı kesfedecektır.

canim benim oglum 8.5 aylik.bu oyuncaklarin degisik versiyonlarindan aldik.ya üstüste vurarak ses cikariyor.yada tutup arkasina atiyor.ha birde tabi kemiriyor.onun disinda bisi yaptigini görmedik

Back