• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu oturma odalarına bayıldım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

brunettee

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
688
Rengarenk odaları çokmu çok beğeniyorum ama düğünümüzün tüm masraflarını eşimle birlikte karşıladık,aile yardımı olmadı ve oturma grubu alamadık,eşimin bekarlık oturma odasını kullanıyoruz ama ben bu odalar gibi rengarenk bir oturma odam olsun istiyorum.
İnşallah bir gün olur.

Uploaded with ImageShack.us

Buda çok sevimli geldi bana,yazlık evi olanalr için süper bir yatak...

Şunun sevimliliğine bir bakın :)

Son düzenleme:
bende böyle bir tasarım düşünüyorum.köse koltugu alcam evlendiğimde evime o yuzden :)) takım filan düşünmüyorum.sportif renkli cıvıl cıvıl :69:

çok şık hepsi! çok zevkliymişsiniz valla. ama ne yazık ki böyle karakteri olan mobilyalar bir hayli pahalı oluyor, tekdüze olanlar o yüzden çok tercih ediliyor. umarım hayalinizdeki eve kavuşursunuz en kısa zamanda...

çok şık hepsi! çok zevkliymişsiniz valla. ama ne yazık ki böyle karakteri olan mobilyalar bir hayli pahalı oluyor, tekdüze olanlar o yüzden çok tercih ediliyor. umarım hayalinizdeki eve kavuşursunuz en kısa zamanda...

Çok teşekkür ederim...Bu tarz renkli,cıvıl cıvıl odaları çok beğeniyorum.Keşke dikiş-nakıştan biraz anlasaydım yada bunun için kursa gitme zamanım olsaydı...Kumaş alır perde ve yastık kılıfı filan dikerdim...

Bencede sade olan herşeye cıvıltı katmak elinizdee..
Tül renginizi pastel seçersiniz..
Halınızı pastel bi renk..
koltuk minderlerinize renkli çiçekli motifli kılıflar uydurup fiyonklarla renklendirebilirsinizz..
belki birazda ışıltı boncuk pul..
sticklerle duvarlarınızı hareketlendirebilirsiniz..

Ben sadelikden yanayım ama ben öyle seviyorum az eşya sade pastel renkler çiçekler bana göre değil..

bende bu tarz bişey yaptıracağım oturma odamı.ama seneye anca.o zamana kadar rengine modeline iyice karar vermem laızm 1 aydır bunlara bakıyorum bende

off tarzlarımız o kadar aynı ki ben de tamamen böyle içimi açacak cıvıl cıvıl tonlar istiyorum
umarım Allah bir gün nasip eder her ikimize de:70:

hepsi çok güzel ilk bakışta ama zamanla göz yorabilir ve evi sürekli dağınıkmış gibi gösterebilir.

özellikle ilk bir kaç resim çok hoş yaa.. Rengarenk şeylerden hep kaçmışımdır ve belli renklerim vardır dekor için düşündüğüm , bu resimler beni kararsızlığa itiyor :31:

Back
X