Rengarenk odaları çokmu çok beğeniyorum ama düğünümüzün tüm masraflarını eşimle birlikte karşıladık,aile yardımı olmadı ve oturma grubu alamadık,eşimin bekarlık oturma odasını kullanıyoruz ama ben bu odalar gibi rengarenk bir oturma odam olsun istiyorum.
İnşallah bir gün olur.
çok şık hepsi! çok zevkliymişsiniz valla. ama ne yazık ki böyle karakteri olan mobilyalar bir hayli pahalı oluyor, tekdüze olanlar o yüzden çok tercih ediliyor. umarım hayalinizdeki eve kavuşursunuz en kısa zamanda...
çok şık hepsi! çok zevkliymişsiniz valla. ama ne yazık ki böyle karakteri olan mobilyalar bir hayli pahalı oluyor, tekdüze olanlar o yüzden çok tercih ediliyor. umarım hayalinizdeki eve kavuşursunuz en kısa zamanda...
Çok teşekkür ederim...Bu tarz renkli,cıvıl cıvıl odaları çok beğeniyorum.Keşke dikiş-nakıştan biraz anlasaydım yada bunun için kursa gitme zamanım olsaydı...Kumaş alır perde ve yastık kılıfı filan dikerdim...
özellikle ilk bir kaç resim çok hoş yaa.. Rengarenk şeylerden hep kaçmışımdır ve belli renklerim vardır dekor için düşündüğüm , bu resimler beni kararsızlığa itiyor