• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu Oturma Gurubunu İstiyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
birinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi: (köşeli olan diil:D ya bence köşe çok hoş ama exstra için)

en kısa zamanda kardeşimin evinde duruşunu eklerim ...
bence süper yine söylüyorum çok ferah ve şık bir takım

canım köşe takımlarında kesişen yer var ya orası ölü alan oluyor,bi misafir gelse kimse o köşede oturamıyo

bence de tek oda varsa oturma grubu kullanışlı olur ikiside gzl ve ben köşe takımlarını çok severim ben de tek oda var oturma grubu aldım kardeşim yeni evli onun iki oda birini köşe takımı yaptık süper oldu

Bu fiyat İnegöldeki fiyatmı yoksa İstanbuldaki mağaza fiyatımı?

Valla Emiliacım 1 ay önce sordum 3000 lira aklımda kalmış bu peşin fiyatı olabilir çünkü peşin olarak soruyorum bütün fiyatları hatta sıcak para fln dedim kadın 2800 olur dedi. Bu fuyatlarda ne İnegöl fiyatı neden İstanbul fiyatı Çanakkale'de Saloni'nin ürünlerini satan bir mağaza var orda sordum.

haftasonu Saloninin ınegöl magazasında gördük aynı köşe takımını çok begendim kılıflar çıkabiliyor,yatak olabiliyor ve de sırt minderleri kaztüyü harika bişey.Bize peşin 3.200 Tl dediler taksitle fiyatlar 4.500'e kadar çıkıyor ve pazarlık payı yokmuş

haftasonu Saloninin İnegöl magazasında gördük aynı köşe takımını çok begendim kılıflar çıkabiliyor,yatak olabiliyor ve de sırt minderleri kaztüyü harika bişey.Bize peşin 3.200 Tl dediler taksitle fiyatlar 4.500'e kadar çıkıyor ve pazarlık payı yokmuş

Allah Allah başka bir takım olabilirmi acaba bize peşin 3000 lira dediler Çanakkale'de sıcak paraya ise 2800 dediler yani birde İnegöl sonuçta daha ucuz diye biliyorum ben orasını ...

eğer köşeyi illa ki istiyorum derse eşiniz 2 tane süt kahvesi berjer bir koltukla ya da bir puf ek bir koltukla tamamlayabilirsiniz.bende oturma odama kırmızı köşe koltuk almıştım ve 2 tane de krem berjer aldım ve yastıkları kırmızı yaptım.hoş duruyor herkes çok beğeniyor.

Allah Allah başka bir takım olabilirmi acaba bize peşin 3000 lira dediler Çanakkale'de sıcak paraya ise 2800 dediler yani birde İnegöl sonuçta daha ucuz diye biliyorum ben orasını ...

Aynı takım canım zaten 2 ya da 3 model varmış ve fiyat degişmiyordu sadece kol kenarları farklı modellerin.Size iyi fiyat vermişler hangisine karar verdiniz.Bir şey rica etsem o gün sormak aklıma gelmedi magazaya telefonlada bilgi vermezler.Saloni hangi firmanın kumaşını kullanıyormuş alacagınız yeri sorarmısın.Kumaş firmasıda inegöldedir aynı takımı yaptırısak çok daha ucuza mal edebiliriz. Sevgiler

Aynı takım canım zaten 2 ya da 3 model varmış ve fiyat degişmiyordu sadece kol kenarları farklı modellerin.Size iyi fiyat vermişler hangisine karar verdiniz.Bir şey rica etsem o gün sormak aklıma gelmedi magazaya telefonlada bilgi vermezler.Saloni hangi firmanın kumaşını kullanıyormuş alacagınız yeri sorarmısın.Kumaş firmasıda inegöldedir aynı takımı yaptırısak çok daha ucuza mal edebiliriz. Sevgiler

Bizim daha almamıza birkaç ay var yalnız ama köşeyi düşünmüyoruz artık çünkü tek oturma odam olacak 2+1 evim var oturma odası takımını geçen seneden beri görüyordum vitrinde siyah takımı vardı ozamanlar turkuaz yastıklarla kombine etmişlerdi. Bu kremi görünce hemen daldım tabi mağazaya ama alacağım zaman kumaşını nerden imal ettiklerini sorarım çaktırmadan :delphin:sengözlerimebaksanab

Tamam canım çok memnun olurum.Bizde hemen almayacağız yeni eve geçmemize daha 2-3 ay var.Koltuk takımıda çok şık sizin evede daha uygun olur sanırım Allah herşeyi gönlüne göre versin.

Arkadaşlar evimde salonum yok sadece oturma odam var onun için 2 seçenek sunuyorum biri köşe takımı diğeri normal oturma grubu ikiside saloni'nin ürünleri nişanlım köşe istiyor bende ısrarla oturma grubunu istiyorum sizde hangisi daha kullanışlı olur ve bu takımlar arasında en güzeli hangisi sizce...:lepi:

arkadaşım ben bunların ikisinin aslınıda gördüm ve kesinlikle köşe takım diyorum.
hayırlı olsun, güzel günlerde mutlulukla kullan inşallah

Back
X