- Konu Sahibi grafiker17
Bu fiyat ınegöldeki fiyatmı yoksa ıstanbuldaki mağaza fiyatımı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu fiyat İnegöldeki fiyatmı yoksa İstanbuldaki mağaza fiyatımı?
haftasonu Saloninin İnegöl magazasında gördük aynı köşe takımını çok begendim kılıflar çıkabiliyor,yatak olabiliyor ve de sırt minderleri kaztüyü harika bişey.Bize peşin 3.200 Tl dediler taksitle fiyatlar 4.500'e kadar çıkıyor ve pazarlık payı yokmuş
Allah Allah başka bir takım olabilirmi acaba bize peşin 3000 lira dediler Çanakkale'de sıcak paraya ise 2800 dediler yani birde İnegöl sonuçta daha ucuz diye biliyorum ben orasını ...
Aynı takım canım zaten 2 ya da 3 model varmış ve fiyat degişmiyordu sadece kol kenarları farklı modellerin.Size iyi fiyat vermişler hangisine karar verdiniz.Bir şey rica etsem o gün sormak aklıma gelmedi magazaya telefonlada bilgi vermezler.Saloni hangi firmanın kumaşını kullanıyormuş alacagınız yeri sorarmısın.Kumaş firmasıda inegöldedir aynı takımı yaptırısak çok daha ucuza mal edebiliriz. Sevgiler
Arkadaşlar evimde salonum yok sadece oturma odam var onun için 2 seçenek sunuyorum biri köşe takımı diğeri normal oturma grubu ikiside saloni'nin ürünleri nişanlım köşe istiyor bende ısrarla oturma grubunu istiyorum sizde hangisi daha kullanışlı olur ve bu takımlar arasında en güzeli hangisi sizce...:lepi: