Yuzunu bile gormek istemiyorum boyle bi hale dusurdugu icinben ne kizlar biliyorum 14 yasinda sunu bunu yapiyor demissinde sende 17 yasindasin farkindamisin yani onlar kadar kucuksun olmus birseyler yasamissin zarari yine kendine olmus umarim ders cikarirsin ve daha emin adimlar atarsin 30 larina dogru daha cok pismanlik hissediyorsun bu yaslarda yaptiklarina o sahislada birdaha gorusme
Önce ki başlığımda 10 yorumdan 8'i bu yaşta ne ilişkisi senin neyine, Allah katinda nasil hesap vericeksin,5 sene daha bekleyemedin mi gibi yorumlar. 17 yaşında olabilirim hata yapmis olabilirim ama bunu yargilayarak dile getirmenize lüzum yok. Ben ne kizlar biliyorum daha 14 yaslarinda manitacilik işi kovalayan veyatta masum ayagina yatip ben yapmam etmem diyen kizlar erkekten erkege atlayan kizlar...Ilk sevgilim ilk asik oldugum insan diye kendimi kaptirdim karsi koyamadim ama herkes hatalarindan ders alir yargilayarak kimseye bisey ogretemezsiniz,iyi geceler.
Ustelik ailemde taniyor zaten o sahisiben ne kizlar biliyorum 14 yasinda sunu bunu yapiyor demissinde sende 17 yasindasin farkindamisin yani onlar kadar kucuksun olmus birseyler yasamissin zarari yine kendine olmus umarim ders cikarirsin ve daha emin adimlar atarsin 30 larina dogru daha cok pismanlik hissediyorsun bu yaslarda yaptiklarina o sahislada birdaha gorusme
5 gün sonra 18im hükmen.
Ben hala kendimden utaniyorken aileme nasil dile getirebilirim ki bu olayi
Aaa bide kullandimmi dedi sevdigin cocuk:/Konu sevdigim cocukla birliktelik yasamam ve sonradan beni kullandigini soylemesi asil olayi buraya yazinca baya tepki geldi bu yani
Cok iyi ders cikardim zaten bir daha ayni hataya dusmek bile istemiyorum sadece atlatmam lazim hala aklim almiyor hangi vicdanla beni kullanabildi
Bugun olmasa illa bir gun olacakti ben saddce yanlis kisi ile yasadim sadece beni kullanmis bunuda gec ogrendim ama ders cikardim bu hatadan. Zaten hata yapmadan ders cikaramazsin ki degil mi?bu gibi şeyler bireyseldir kimsenin karışmaya hakkı yoktur ancak bizim memlekette herkes başkasının hayatına burnunu sokmaya çok meraklıdır. Allah katında hesap verme konusu da kimsenin haddine değildir çünkü kitabımız bize kimsenin hayatını kurcalamayın yani tecessüs etmeyin der. oysa bu insanlar açıkca dine karşı durmaktadırlar
sen bir ilişki yaşamak istedin ve yaşadın bu gayet doğal bir haktır. ayıbı yanlışı yoktur olsa da bu 3. kişileri ilgilendirmez.. aslında içten içe kendileri de gençken sevdiğiyle bir şeyler yaşamak isterlerdi ama baskılandıkları için acısını böyle çıkarma gayretindeler. bir nevi haset işte.
bir kadının istediğiyle, sevdiğiylr birlikte olması neden kullanma vs gibi saçma şeylerle anılıyor ki?
tek başına yapılmıyor ki bu meret ama doğru erkeğe her şey serbestti çok ahlaklı toplumumuzda...
Seni kınıyorum ama birlikte olduğun için değil sana şiddet uygulayan aşağılayan adamla birlikte oldun diye aklını başına al hala eski konunda seviyorum hasta oldu koştum gittim demişsin
Bugun olmasa illa bir gun olacakti ben saddce yanlis kisi ile yasadim sadece beni kullanmis bunuda gec ogrendim ama ders cikardim bu hatadan. Zaten hata yapmadan ders cikaramazsin ki degil mi?
Siddetten kastım arkadaslarinin yaninda tokat atip bagirmasiydi o gunde tepkimi koymustum zaten evet hasta olunca insanlik namina gittim pisman degilim ama artik icimde bir gram sevgi kalmadi bunun icin ne kadar gec kalmis olsam da...Seni kınıyorum ama birlikte olduğun için değil sana şiddet uygulayan aşağılayan adamla birlikte oldun diye aklını başına al hala eski konunda seviyorum hasta oldu koştum gittim demişsin
Bilmiyorum beni hic sevmemis sadece rol yapmis o konu icin benimle birlikte oldugunu falan soyledi banabeni kullanmış derken?
sen ciddi ciddi buna inanıp kafayı mı taktın?
ya şu erkeklerin her dediğine kafayı takmayın kızlar. kullanmak ne demek ya eşya mısınız siz?
ortada bir cinsellik varsa iki kişi beraber bunu yapıyorsa kim kimi kullanıyor oluyor?
aynı mantıkla sen de onu kullanıyor olmuyor musun?
aaah ah saçma ahlak yargılarımız kızlarımızı ne kadar anlamsız durumlara sokuyor işte..
Ya herif itin teki.Şahıs mahıs yok ortada.Bence hala bakiresin.O adamdan sayılmaz.İlişki ancak gerçek bi adamla yaşanır bebeğim...öptümmUstelik ailemde taniyor zaten o sahisi
Kendisi dile getirdi "o olay icin seninle beraberdim hemde bakireligini ben aldim sonucta seni birakmak istemedim ama seni sevemedim seni kimse sevmez" gibi laflar etti birde abla dedigim insana ve en yakin arkadasima karsi sapikca seyler dusunuyormus anladiniz sizz...neden kullandığını düşünüyosun?
Bilmiyorum beni hic sevmemis sadece rol yapmis o konu icin benimle birlikte oldugunu falan soyledi bana
beni uyaranlardan tabi rahatsiz degilim ama bunu kaba bir sekilde soylemeleri sadece rahatsiz etti beni ve ornek aldigim yok alsaydim ondan ona atlardim bu benim ilk sevgilim idi17 yaşında ilişkiye girip seni uyaran ablalarından mı rahatsız oldun. Kusura bakma ama hem suçlusun hem güçlü.
Bir de üstüne 14 yaşındaki kızları örnek göstermişsin.
Kötüyü değil iyiyi örnek al. Kimse senin kötülüğünü istemez. Kendine üniversite okuyan, kendi sorumluluğunu alabildikten sonra istediği hayatı yaşayan ablalarını örnek al. 14 yaşında erkeklerle yatan kızları değil.
Kendisi dile getirdi "o olay icin seninle beraberdim hemde bakireligini ben aldim sonucta seni birakmak istemedim ama seni sevemedim seni kimse sevmez" gibi laflar etti birde abla dedigim insana ve en yakin arkadasima karsi sapikca seyler dusunuyormus anladiniz sizz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?