Bu önyargı neden?

Yuzunu bile gormek istemiyorum boyle bi hale dusurdugu icin

bu gibi şeyler bireyseldir kimsenin karışmaya hakkı yoktur ancak bizim memlekette herkes başkasının hayatına burnunu sokmaya çok meraklıdır. Allah katında hesap verme konusu da kimsenin haddine değildir çünkü kitabımız bize kimsenin hayatını kurcalamayın yani tecessüs etmeyin der. oysa bu insanlar açıkca dine karşı durmaktadırlar.

sen bir ilişki yaşamak istedin ve yaşadın bu gayet doğal bir haktır. ayıbı yanlışı yoktur olsa da bu 3. kişileri ilgilendirmez.. aslında içten içe kendileri de gençken sevdiğiyle bir şeyler yaşamak isterlerdi ama baskılandıkları için acısını böyle çıkarma gayretindeler. bir nevi haset işte.

bir kadının istediğiyle, sevdiğiylr birlikte olması neden kullanma vs gibi saçma şeylerle anılıyor ki?
tek başına yapılmıyor ki bu meret ama doğru erkeğe her şey serbestti çok ahlaklı toplumumuzda...

Ustelik ailemde taniyor zaten o sahisi

5 gün sonra 18im hükmen.
Ben hala kendimden utaniyorken aileme nasil dile getirebilirim ki bu olayi

Hata yaptığını kabul etmen güzel bir davranış. Annene de böyle açıklamalısın.. Elbet çok zor kabullenilmesi ama yapacak bir şey yok dediğim gibi. Yeter ki bir daha aynı hataya düşme.

Konu sevdigim cocukla birliktelik yasamam ve sonradan beni kullandigini soylemesi asil olayi buraya yazinca baya tepki geldi bu yani
Aaa bide kullandimmi dedi sevdigin cocuk:/
Neyse bundna sonra dikkat et.duzgun insanlari al hayatina ozelin seni igilendirir

Seni kınıyorum ama birlikte olduğun için değil sana şiddet uygulayan aşağılayan adamla birlikte oldun diye aklını başına al hala eski konunda seviyorum hasta oldu koştum gittim demişsin

ya şu erkeklerin her dediğine kafayı takmayın kızlar. kullanmak ne demek ya eşya mısınız siz?
ortada bir cinsellik varsa iki kişi beraber bunu yapıyorsa kim kimi kullanıyor oluyor?
aynı mantıkla sen de onu kullanıyor olmuyor musun?

aaah ah saçma ahlak yargılarımız kızlarımızı ne kadar anlamsız durumlara sokuyor işte..

Bugun olmasa illa bir gun olacakti ben saddce yanlis kisi ile yasadim sadece beni kullanmis bunuda gec ogrendim ama ders cikardim bu hatadan. Zaten hata yapmadan ders cikaramazsin ki degil mi?

Gülüm İnsanız hata bize mahsus
Yoksa peygamber olurduk her birimiz
Yaptın bir hata anladım
Yasin küçük
Kullanılmış atılmış hissetmen de doğal şu aşamada
Ancak geçecek
Zamanla
Sana şiddet uygulayan biriyle olma zaten
Diretme...

İstedigi kızla beraber de olsun
Umrumda olmasın...

Gir sınavlara
Kazan okulunu
Mesleğini edin...

Kimseye eyvallahin olmasın
Smoother

Bugun olmasa illa bir gun olacakti ben saddce yanlis kisi ile yasadim sadece beni kullanmis bunuda gec ogrendim ama ders cikardim bu hatadan. Zaten hata yapmadan ders cikaramazsin ki degil mi?

beni kullanmış derken?
sen ciddi ciddi buna inanıp kafayı mı taktın?

ya şu erkeklerin her dediğine kafayı takmayın kızlar. kullanmak ne demek ya eşya mısınız siz?
ortada bir cinsellik varsa iki kişi beraber bunu yapıyorsa kim kimi kullanıyor oluyor?
aynı mantıkla sen de onu kullanıyor olmuyor musun?

aaah ah saçma ahlak yargılarımız kızlarımızı ne kadar anlamsız durumlara sokuyor işte..

Reactions: Glr
Seni kınıyorum ama birlikte olduğun için değil sana şiddet uygulayan aşağılayan adamla birlikte oldun diye aklını başına al hala eski konunda seviyorum hasta oldu koştum gittim demişsin
Siddetten kastım arkadaslarinin yaninda tokat atip bagirmasiydi o gunde tepkimi koymustum zaten evet hasta olunca insanlik namina gittim pisman degilim ama artik icimde bir gram sevgi kalmadi bunun icin ne kadar gec kalmis olsam da...

Bilmiyorum beni hic sevmemis sadece rol yapmis o konu icin benimle birlikte oldugunu falan soyledi bana

17 yaşında ilişkiye girip seni uyaran ablalarından mı rahatsız oldun. Kusura bakma ama hem suçlusun hem güçlü.
Bir de üstüne 14 yaşındaki kızları örnek göstermişsin.
Kötüyü değil iyiyi örnek al. Kimse senin kötülüğünü istemez. Kendine üniversite okuyan, kendi sorumluluğunu alabildikten sonra istediği hayatı yaşayan ablalarını örnek al. 14 yaşında erkeklerle yatan kızları değil.

neden kullandığını düşünüyosun?
Kendisi dile getirdi "o olay icin seninle beraberdim hemde bakireligini ben aldim sonucta seni birakmak istemedim ama seni sevemedim seni kimse sevmez" gibi laflar etti birde abla dedigim insana ve en yakin arkadasima karsi sapikca seyler dusunuyormus anladiniz sizz...

Bilmiyorum beni hic sevmemis sadece rol yapmis o konu icin benimle birlikte oldugunu falan soyledi bana

o öyle söyler erkek milleti bugün öyle der yarın başka şey der.
her dediklerini ciddiye almayacaksın bunların. yaşın daha çok genç anlayacaksın zamanla.

öyle deyince ben kendi keyfime bakarım diyeceksin.

tabii eski konularına bakınca sağlıklı biri olmadığı belli. tipik erkek işte saçma kalıplarla konuşuyor.
sen bunla bağını kopar at.
kendini de üzme.

beni uyaranlardan tabi rahatsiz degilim ama bunu kaba bir sekilde soylemeleri sadece rahatsiz etti beni ve ornek aldigim yok alsaydim ondan ona atlardim bu benim ilk sevgilim idi

pff ben demiştim sana seninle evlenmek bir derdi yok diye de inanmamıştın bana...
tşk edeceğine bizi kınamaya mı geldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…