Konu ne?Önce ki başlığımda 10 yorumdan 8'i bu yaşta ne ilişkisi senin neyine, Allah katinda nasil hesap vericeksin,5 sene daha bekleyemedin mi gibi yorumlar. 17 yaşında olabilirim hata yapmis olabilirim ama bunu yargilayarak dile getirmenize lüzum yok. Ben ne kizlar biliyorum daha 14 yaslarinda manitacilik işi kovalayan veyatta masum ayagina yatip ben yapmam etmem diyen kizlar erkekten erkege atlayan kizlar...Ilk sevgilim ilk asik oldugum insan diye kendimi kaptirdim karsi koyamadim ama herkes hatalarindan ders alir yargilayarak kimseye bisey ogretemezsiniz,iyi geceler.
Konu 3 senedir tanidigim bir cocukla birliktelik yasamam oldu maleseef. Yaptığımdan pisman olsam bile baskalari tarafindan senin neyine gibi cumleler duymak yeterince kotu ediyorKonu ne?
Derdin ne?
17 yaşında da aşık olabilirsin...
Sonra o kisi tarafindan meğersem kullaniliyormus olmam vesaire.Konu ne?
Derdin ne?
17 yaşında da aşık olabilirsin...
Tabiki de mesel ben o yaşlarda iken hocam bana cok karizma gelirdi cocukluk iste14 yaşında bir kızın aşık olması da normaldir.
Ergenlik aşkın, ilişkilerin tecrübe edildiği bir yaştır.
Ve zaten normali de budur.
Gayet gelişimsel/normal bir süreç yani.
Baska kizlardan ornek vermek istemezdim ama oyle yorumlar oldu ki sanki bir tek ben yapmisim gibi canimi sıktı haliyleHayat senin istediğini yaşa ama çizgin başka kızların neler yaptığı olmasın. Kendi doğrunu kendin belirle. Çok fazla Keşke demeyeceğin bir hayatın olsun
Cok iyi ders cikardim zaten bir daha ayni hataya dusmek bile istemiyorum sadece atlatmam lazim hala aklim almiyor hangi vicdanla beni kullanabildipeki sorun nedir? biz nasıl yardımcı olabiliriz?
eğer pişmanlık duyuyorsan; duyma.
yaptığın ve yaşadığın herşeyden sadece ders çıkar kendine.
Konu sevdigim cocukla birliktelik yasamam ve sonradan beni kullandigini soylemesi asil olayi buraya yazinca baya tepki geldi bu yaniKonu ne ulusa seslenis konusmasi yapip iyi geceler dilemissin
Sanada iyi geceler
5 gün sonra 18im hükmen.14 yaşında bir kız çocuğunun ilişki yaşaması istismardır. 18 yaşından önce bir kızın ya da erkeğin ilişki yaşaması kesinlikle yanlış bir olay.
Fakat olan olmuş yapacak bir şey yok. Artık önüne bakıp hatalarından ders çıkar ve bir daha hataya düşme, ailenin de mutlaka haberi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?