Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecenlerde birisi bana israrla mesaj atip duruyordu ben de dayanamadim aradim 11880 i , bilgileri gizlenmis dedi musteri temsilcisi , sonra google a yazdim numarayi , orda pat diye cikiverdi bilgileri fotografi bile Badoo diye bir sitede cikti bir de cinsellige acigim falan yazmis iyyy kapattim hemen pis suratindan abazalik akiyordu zaten koca adam , numaralrimizi nerden bulurlar anlamadim ki facebook um bile yok , neyse kisaca sen de bir yaz bakalim google amcaya cikar belkiMerhabalar. Bir numaranın kime ait oldugunu nasil öğrenebilirim?118li hatları aradım. kisi bilgisini gizlemiş görünüyor .
gsm numarasıysa eger cep telefonunuza cıa dıye bır program yukluyorsunuz ve hoop numara kımın ortaya cıkıyorMerhabalar. Bir numaranın kime ait oldugunu nasil öğrenebilirim?118li hatları aradım. kisi bilgisini gizlemiş görünüyor .
Gösteriyor ama başkasının telefonunda nasıl kayıtlıysa öyle gösteriyor,deli diyede kayıtlı olabilir aşkım diyede kayıtlı olabilir yada farklı bir rumuzla kayıtlı Isede olabilir.gsm numarasıysa eger cep telefonunuza cıa dıye bır program yukluyorsunuz ve hoop numara kımın ortaya cıkıyor
mutlaka bırı duzgun kaydetmiştir benım adım soyadım cıkmıstı aynen yada bı arkadasın dedıgı gıbı whatsapptan bakıcakGösteriyor ama başkasının telefonunda nasıl kayıtlıysa öyle gösteriyor,deli diyede kayıtlı olabilir aşkım diyede kayıtlı olabilir yada farklı bir rumuzla kayıtlı Isede olabilir.
Bir ara benide bir numara aradı tanımıyorum program bende de var neyse baktim farklı isimle çıktı yaptığı iş ile ilgili kayıt edilmiş..Whatsapp da güzel fikir varsa çıkar.mutlaka bırı duzgun kaydetmiştir benım adım soyadım cıkmıstı aynen yada bı arkadasın dedıgı gıbı whatsapptan bakıcak
Ben yapamadım numarayı size versem siz bakabilir mısınız.rica etsem. Lutfengsm numarasıysa eger cep telefonunuza cıa dıye bır program yukluyorsunuz ve hoop numara kımın ortaya cıkıyor
olurr ver bakim özelden atBen yapamadım numarayı size versem siz bakabilir mısınız.rica etsem. Lutfen
Gecenlerde birisi bana israrla mesaj atip duruyordu ben de dayanamadim aradim 11880 i , bilgileri gizlenmis dedi musteri temsilcisi , sonra google a yazdim numarayi , orda pat diye cikiverdi bilgileri fotografi bile Badoo diye bir sitede cikti bir de cinsellige acigim falan yazmis iyyy kapattim hemen pis suratindan abazalik akiyordu zaten koca adam , numaralrimizi nerden bulurlar anlamadim ki facebook um bile yok , neyse kisaca sen de bir yaz bakalim google amcaya cikar belki
Sagol kardes :)Iyyyy nasıl pis nasıl iğrenç insanlar var yaaa. Geçmişler olsun.
evet Ordan indiriyorsunuz ama öğrenmek istediğiniz numara başkasının telefonunda nasıl kayıtlıysa öyle gösteriyor,cia programı başkalarının rehberinden alıyor.Kızlar bu cia programını play stordan mı indiriyorsunuz