• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu numara kimin ?

cetiner

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
287
251
158
Ankara
Merhabalar. Bir numaranın kime ait oldugunu nasil öğrenebilirim?118li hatları aradım. kisi bilgisini gizlemiş görünüyor .

Nuarayı bana özelden atın bende cia programı var bakıyım eğer açıksa öğrenebilirim.

Arkadaşlar cia programından öğrenilebilir fakat,gerçek adıyla yada soyismiylede çıkmayabilir kişi,farklı rehberlerden alıyor çünkü,örnegin öğrenmek istediğiniz numara birisinin telefonunda aşkım diye kayıtlıysa aşkım diyede çıkabilir yada stajyer diye kayıtlıysa öylede çıkabilir.118 de gizlenmişse ciada çıkmaz diye biliyorum ayrıca.

Merhabalar. Bir numaranın kime ait oldugunu nasil öğrenebilirim?118li hatları aradım. kisi bilgisini gizlemiş görünüyor .
Gecenlerde birisi bana israrla mesaj atip duruyordu ben de dayanamadim aradim 11880 i , bilgileri gizlenmis dedi musteri temsilcisi , sonra google a yazdim numarayi , orda pat diye cikiverdi bilgileri fotografi bile Badoo diye bir sitede cikti bir de cinsellige acigim falan yazmis iyyy kapattim hemen pis suratindan abazalik akiyordu zaten koca adam , numaralrimizi nerden bulurlar anlamadim ki facebook um bile yok , neyse kisaca sen de bir yaz bakalim google amcaya cikar belki

Whatsap programını kullanıyosa eğer, fotoğrafını görebilirsiniz. Buda bir ihtimal, CIA dışında.

gsm numarasıysa eger cep telefonunuza cıa dıye bır program yukluyorsunuz ve hoop numara kımın ortaya cıkıyor

gsm numarasıysa eger cep telefonunuza cıa dıye bır program yukluyorsunuz ve hoop numara kımın ortaya cıkıyor
Gösteriyor ama başkasının telefonunda nasıl kayıtlıysa öyle gösteriyor,deli diyede kayıtlı olabilir aşkım diyede kayıtlı olabilir yada farklı bir rumuzla kayıtlı Isede olabilir.

Gösteriyor ama başkasının telefonunda nasıl kayıtlıysa öyle gösteriyor,deli diyede kayıtlı olabilir aşkım diyede kayıtlı olabilir yada farklı bir rumuzla kayıtlı Isede olabilir.
mutlaka bırı duzgun kaydetmiştir benım adım soyadım cıkmıstı aynen yada bı arkadasın dedıgı gıbı whatsapptan bakıcak

mutlaka bırı duzgun kaydetmiştir benım adım soyadım cıkmıstı aynen yada bı arkadasın dedıgı gıbı whatsapptan bakıcak
Bir ara benide bir numara aradı tanımıyorum program bende de var neyse baktim farklı isimle çıktı yaptığı iş ile ilgili kayıt edilmiş..Whatsapp da güzel fikir varsa çıkar.

Gecenlerde birisi bana israrla mesaj atip duruyordu ben de dayanamadim aradim 11880 i , bilgileri gizlenmis dedi musteri temsilcisi , sonra google a yazdim numarayi , orda pat diye cikiverdi bilgileri fotografi bile Badoo diye bir sitede cikti bir de cinsellige acigim falan yazmis iyyy kapattim hemen pis suratindan abazalik akiyordu zaten koca adam , numaralrimizi nerden bulurlar anlamadim ki facebook um bile yok , neyse kisaca sen de bir yaz bakalim google amcaya cikar belki

Iyyyy nasıl pis nasıl iğrenç insanlar var yaaa. Geçmişler olsun.

Kızlar bu cia programını play stordan mı indiriyorsunuz
evet Ordan indiriyorsunuz ama öğrenmek istediğiniz numara başkasının telefonunda nasıl kayıtlıysa öyle gösteriyor,cia programı başkalarının rehberinden alıyor.

Back