bu normal bir durum mu???

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
Merhabalar. Benim bu zamana kadar yıllardır hiç dikkatimi çekmeyen ama şimdi dikkatimi çeken bir şey var. Sağ mememin dokusu sol mememin dokusuna göre daha sert gibi ve içindeki dokular daha çok oynuyor gibi. Kitle gibi de değil tam, büyük ihtimalle yıllardır böyle çünkü hep fark ediyordum ama dikkat etmemiştim. Sağlak bir insanım, bunun nedeni bu olabilir mi acaba? Ve sağ memem daha büyük. Normal bir durum mudur bu yani bir memenin dokusunun içi diğerinin dokusuna göre daha hareketli ve oynar bir halde olabilir mi? Dediğim gibi sağ mememin içindeki bazı dokular hareket ediyor ve oynuyor özellikle koltuk altında doğru giden kısım aynı zamanda oynayan dokular sol memeye göre daha sert gibi bu herkeste böyle midir? Kısacası sağ memedeki bazı dokuların diğer memeye göre daha oynak ve sert olması normal bir durum mudur?

telaş etcek bişey yoktur merak etme bide her kadının bi göğsü ki zannedersem bu sağ taraftaki diğerine göre biraz daha büyüktür:KK51:
Evet olabilir. Büyük ihtimalle her zaman böyleydi ancak dikkat edince biraz panik yapmadım gibi değil. Dediğim gibi sağ mememin bazı yerlerindeki dokular daha sert ve hareket ediyor içindeki dokular ancak sol mememde hareket eden doku vs Yok daha sabit gibi o.

Evet olabilir. Büyük ihtimalle her zaman böyleydi ancak dikkat edince biraz panik yapmadım gibi değil. Dediğim gibi sağ mememin bazı yerlerindeki dokular daha sert ve hareket ediyor içindeki dokular ancak sol mememde hareket eden doku vs Yok daha sabit gibi o.
canım o zaman 25 yaş üsütne mamografi ücretsiz bildiğim git çektir baktır için rahat etsin ama kötü bişey yoktur emin ol :KK39:

Buyukluk bariz şekildeyse ve eskiden normalken şimdi büyüdüyse bir sorun olabilir.
Allah hepimizi korusun :dua:
Yok yok hayır büyüklük normal derecede yıllardır olan büyüklükteler, benim dikkatimi çeken şey sağ meme dokumun sol meme dokuma göre içindeki dokuların daha oynak ve daha sert olması oldu muhtemelen hep böyleydi ama ben ilk kez dikkat ettim. Kitle desem kitle gibi değil bir başlangıcı Yok çünkü elime gelen sert dokuların sadece içindeki dokular daha sert ve oynak... bu acaba herkeste böyle mi diye sorayım dedim.

Yok yok hayır büyüklük normal derecede yıllardır olan büyüklükteler, benim dikkatimi çeken şey sağ meme dokumun sol meme dokuma göre içindeki dokuların daha oynak ve daha sert olması oldu muhtemelen hep böyleydi ama ben ilk kez dikkat ettim. Kitle desem kitle gibi değil bir başlangıcı Yok çünkü elime gelen sert dokuların sadece içindeki dokular daha sert ve oynak... bu acaba herkeste böyle mi diye sorayım dedim.

himm tamam canim nihayet simdi daha iyi anladim :KK70:
O oynak seylerden bende de var:KK14:
Bende iki yil ust uste genel cerrahiye gittim, ultrason cektirdim. Sertlikten dolayi.
Biraz fazla panik yapiyorum da bu konuda.
Bence sen de git en kisa surede, icimiz rahat olsun:KK51:

himm tamam canim nihayet simdi daha iyi anladim :KK70:
O oynak seylerden bende de var:KK14:
Bende iki yil ust uste genel cerrahiye gittim, ultrason cektirdim. Sertlikten dolayi.
Biraz fazla panik yapiyorum da bu konuda.
Bence sen de git en kisa surede, icimiz rahat olsun:KK51:
Anladım canım evet haklısın en iyisi gidip baktırmak :) böyle sağ elimle sağ mememi tam kavradığımda iki parmağımla tutarak dokular daha sert geliyor böyle hafif taş gibi ama sol memede o kadar sertlik Yok biraz var sadece... bende yıllardır sağ tarafımı daha çok kullandığımdan dolayı buradaki dokular ve kaslar daha sert olabilir diye düşündüm kitleden çok normal doku gibi çünkü. Ama kitle midir diye de düşünemedim değil fakat dediğim gibi belli bir şekli Yok daha çok sertlik gibi... gerçek bi kitle nasıl olur bilmediğim için (Allah göstermesin) ondan biraz merak ettim sadece. Allah hepimizi korusun.

Bu konu üzerinden baya geçmiş ama benimde göğüslerim şişti sertleşti ağrıyor üstüne yatamiyorum sudyensiz yatıyorum dokununca elime yuvarlar biseyler geliyor dokunduğum yerler ağrıyor lütfen yardımci olun böyle durumla karşılaşıp sonuç alan varmı bayram sebebiyle hastane 1 haftadır tatil daha 3 gün var randevuma merak ettim

X