- 30 Haziran 2016
- 873
- 870
- 38
-
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
Önemli günlere altin para pul gibi değerler yuklerseniz mutlu olamazsiniz zaten. Ama sanırım denk değilsiniz bence beklentilerinz ve kulturunuz farklı gibi geldi bana.
Anneniz tam bir kayınvalide. Nişanlınıza bol sabır diliyorum. Nişanda anı kalacak, kullanabileceğiniz takılar takmışlar. İyi de yapmışlar.
Annen çok tuhaf ya. Nişan atsan mutlu mu olacak acaba? Bu devirde kimse kimseye prenses muamelesi yapmıyor.
yazip yazip sunu yapmadilar, bunu takmadilar ve sonuna da "ben maddiyata önem vermiyorum" demiyorlar mi
mutluluklar dilerim bu arada.
Merhaba
Öncelikle ;
Konuyu uzun uzadıya anlatmış olmanıza rağmen, ayrıntıdan çok gereksiz anlatımlara yer vermişsiniz
Nişanlınız ve ailesinin size tutumunu bilmiyorum ama; nişan için 2 bileziğin yeterli olduğunu düşünüyorum
Düğünde de 3-4 taksalar kafi benim görüşüme göre.
Çikolatayı gözümde canlandıramadım
Çok basit mi, orta halli mi , bilemiyorum
Pek bir sorun görmedim takılan ziynet eşyalarında ...
Etrafınızdakilere ser verip sır vermeyinbenim için sorun değil ama annen veriyormuş onu anladım ben bu olayda.
ben zaten bir tane beğendim onlar iki tane aldı bana göre daha ne olsun beğendiğimi aldılar yani. ama etraftaki çok bilmişler o ayrı yatırımlık takı ayrı diye kafamı yiyor. çikolata cidden çok basit bir şeydi ona şaşırdım bende
benim için sorun değil ama annen veriyormuş onu anladım ben bu olayda.
ben zaten bir tane beğendim onlar iki tane aldı bana göre daha ne olsun beğendiğimi aldılar yani. ama etraftaki çok bilmişler o ayrı yatırımlık takı ayrı diye kafamı yiyor. çikolata cidden çok basit bir şeydi ona şaşırdım bende
toplu bir cevap yazayım. altın ev falan annemin çok umrunda değil ama sana değer verilmedi diyip duruyor canımı sıkan o. etrafta kimin nişanı olduysa onları örnek veriyor kızıyorum ama büyüktür bir bildiği vardır da diyorum içimden açıkçası yoksa kim ne takmış umrumda değil.
maddi durum olarak onlar bizden çok daha iyiler ama durumları iyi diye bütün malını mülkünü bana verecek değil.
ev geçindirme konusuna gelince nişanlım ailesiyle ortak çalışıyor kendi işleri ben de öğretmenim ama atamam yok orada iş bakacağım kendime ve kpssye hazırlanacağım belki orası olur diye.
ben nişanlımı seviyorum ama yalan söylüyorsa dert ederim.
ailesi de saygıda kusur etmedi kendilerince hep kibar davrandılar yüzüme güldüler istenmediğimi düşünmedim hiç bu olaylar olmadan önce. zaten beni oğullarının hatrına biraz sevip saysalar yeter fazla beklentim yok.
Etrafınızdakilere ser verip sır vermeyin
Devamlı müdahale etmeye çalışırlar
Belli etmeyin
Takıldı işte bişeyler diyip geçiştirin
Düğünde takarlar belki de...
Çikolatanın fotosu var mı