anladımm inş kızına en kısa zamanda bir kardes gelir de yüzü güler ne güzel Allah ım bir evlat nasip etmiş darısı basımıza. Batlarımız aynı ve az kaldı bekleyip görcez gelişmeleri buradan konusuruz takipleşiriz
bnm kasık değilde belim hafiften agrıyo sızı seklinde.
Amin canım inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Çok merak ediyorum ve heyecanlıyım :)
bnde merak edyorm bi o kadar da korkuyorum çok karmaşık haldeyim yaa. bakalım bnm lekelenme yarnda devam etcek mi ? suan yine hiçbişey yok en son kahverengiydi ped tertemiz pede gelmeyecek kadar az ve yogun değil . şaşırdım kaldım bekleyip görcez artık. Dicek bişey bulamıyorum
Hayırlısı, bekleyip göreceğiz buradan müjdeyi verirsin inşallah
Hayırlısı, bekleyip göreceğiz buradan müjdeyi verirsin inşallah
nilinurcum bn bugün adet oldum yaaa. ben artık kendmi tanıyamıorum bedenim bni çok sasırtıyo çoookkk... Ümitlenmiştim ümidim yerle bir oldu çok üzgünüminş sen hamilesindir..
Canım çok üzüldüm ama Rabbim bilir zamanını inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine. 2-3 gün var regle, bakalım kısmet canım.
hersey gönlünce olsun inş hamilesindr yorumdan alıntı yapıp bni haberdar edersin merakta kalırım şimdi
Tamam canım özelden mesaj atarım sana ama pek ümitli değilim, sancım var
hayrılısı olsn yaa sancı hamilelik belirtisi de olabilio. Hayal kırıklığı tavan bnde suan. ne diyim bilemiyorum
Aaa hiç üzme bile kendini, bak şimdi yarından itibaren 3 gün soğan kürü yap ve bırak. Ardından bol bol kuru incir ye 1 hafta kadar. Bu ay sonu tekrar çalışmalara başla. Üzülme üzülürsen hormonlarını etkilersin. Dikkatli beslen ve moralini yüksek tut canım. Bak daha kolay olacak hamile kalman.
soğan kürünü yaptımda incir kürünü yapmayı düşünüyorum .. bide bu ay ovulasyon testi yaparak ovulasyonu da takip ediyim diyorumm. calışmalarla da desteklersem inş gerisi Allah a kalmış.
Kaçıncı gün yumurtladın?Yumurtlama gunun gectı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?