• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neyin nesi ? anneler hamileler lütfen yardım :-(

hanife55

Çok şükür bin şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
2.763
1.885
448
Adetim genellikle duzenszdr gec olurm ama hic erken oldgmu bilmem adetme en az 6-7 gun var dun acik kirmizi hafif akintili sulu gbi bsey geldi iki kez filan geldi sadece peceteye geldi yogun damla degil ped taktım o kadar az ki peçeteye gelmiyo. bugünde peçeteye bir iki kez açık kırmızı akıntı geldi az öncede lavobaya gittim sadece yine peçeteye kahverengi leke geldi basima hic boyle bisey gelmedi hafiften bel agrim var o kadar. 3 ay öncesinde vajinal muayenede kist filan çıkmadı bir rahatszlığm yok Bu neyin nesidir hamile miyim acaba ???

Yarın bir test alın çıkan sonuca göre kan testi yaptırırsınız.

Yarın bir test alın çıkan sonuca göre kan testi yaptırırsınız.

arastırmama göre kanamadan sonra 3-4 gün sonra idrar testinde çıkıyomuş. 9 aydır hayal kırıklığna uğruyorum korkuyorum bekliyim pazartesi test yapiyim diyorum ayagm geri geri gdiyo :KK43:

o nedir hiç duymadım ? bel ağrısı yapar mı ?
Canım senin belirtiler bende de vardı, doktora gittim, muayene falan filan polip dedi, rahim duvarının bi kısmında kalınlaşma olması demekmiş, ya da önce ki adetinden v.s içerde kirli kanın kalması demekmiş bana böyle dedi, senin belki farklıdır, geçmiş olsun

Canim hamilelik belirtilerinden bu pembe kanama yok adetinden 5-6 gün önce
Ama herkesin belirtisi farklı oluyor
Sen inşallah hamilesin

Canım senin belirtiler bende de vardı, doktora gittim, muayene falan filan polip dedi, rahim duvarının bi kısmında kalınlaşma olması demekmiş, ya da önce ki adetinden v.s içerde kirli kanın kalması demekmiş bana böyle dedi, senin belki farklıdır, geçmiş olsun

öyle mi geçmiş olsn hamileliği geçtim artık kkötü bişeylere yorup korkmaya başladm ya :-( cvbnız için tşk ederm

Adetim genellikle duzenszdr gec olurm ama hic erken oldgmu bilmem adetme en az 6-7 gun var dun acik kirmizi hafif akintili sulu gbi bsey geldi iki kez filan geldi sadece peceteye geldi yogun damla degil ped taktım o kadar az ki peçeteye gelmiyo. bugünde peçeteye bir iki kez açık kırmızı akıntı geldi az öncede lavobaya gittim sadece yine peçeteye kahverengi leke geldi basima hic boyle bisey gelmedi hafiften bel agrim var o kadar. 3 ay öncesinde vajinal muayenede kist filan çıkmadı bir rahatszlığm yok Bu neyin nesidir hamile miyim acaba ???
Yerleşme kanaması falan olabilir mi acaba okuduguma göre adetten 1 hafta önce falan pembe akıntı şeklinde oluyormuş. Bir kaç gün bekleyip kan testi yaptırın bence

canim yerlesme kanamasi adetten 7 gun once yada adet zamani olurmus.bende olmadi ama olan cok var.bende bebege yordum.hadi insallah oyledir

Yerleşme kanaması falan olabilir mi acaba okuduguma göre adetten 1 hafta önce falan pembe akıntı şeklinde oluyormuş. Bir kaç gün bekleyip kan testi yaptırın bence
Evet birkaç gün daha bekliyim test yapiyim inş yerleşmedir cvbnız için tşk ederm

olabilirde olmayabilirde tek çozum test yapmak

bir-iki gün daha bekleyip test yapıcam cok tşk ederm

canim yerlesme kanamasi adetten 7 gun once yada adet zamani olurmus.bende olmadi ama olan cok var.bende bebege yordum.hadi insallah oyledir

inş öyledir kader arkadasım. Herseyi hamileliğe yormaya basladk ama bu ilk kez basıma geldi hem çok şaşkınım hem acaba hamile miyim diye heyecanlıyım hemde korkuyorum acaba kötü bişey belirtisi midir diye.

Kaygılanma korkucak bişey değildir, bende bu ne deyip tırsmıştım, korkulacak bişey değildir, geçmiş olsun

inş kötü bişey yoktur size nasl bir tedavi süreci uygulandı ne yapıldı ?

ağzınızdan bal damlıyo yaa inş hamileyimdir.

İnşallah canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Senin bu normal adet değil, yerleşme kanaması adet zamanından önce veya adet döneminde olur. Sendeki belirtiler de bunlar. Soğan kürü yapıyorsan umarım bırakmışsındır çünkü soğan kürü ne var ne yok temizler maazallah.

İnşallah canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Senin bu normal adet değil, yerleşme kanaması adet zamanından önce veya adet döneminde olur. Sendeki belirtiler de bunlar. Soğan kürü yapıyorsan umarım bırakmışsındır çünkü soğan kürü ne var ne yok temizler maazallah.

yok soğan kürü yapmadm bu ay hiçbir kür yapmadım bn hiç ara kanama yasamadım bu ilk kez basma geliyo ve sadece peceteye geliyo o da dünle bugün günlük iki kez peceteye gelio yoğun değil bide az önce gittiğimde kahverengne dönmüş rengi ve çok az bu durum dikkatmi çekti 3 ay önce de vajinal muayenede olmuştum sorun yoktu bu tuhaf yani. çünkü adet genelde gecikir hiçbir zaman erken olduğnu bilmem 18 inde adet olmam gerekiyo 30 gün ila 35 gün arasında adet döngüm. geçen ay 17 sinde adet olmuştum burda bir arkadas polip olabilir diyo. Umarım polip değildir

Back