bu neyın gostergesi bana yardım edın..hayal kırıklıgı yasamk ıstemıyorum

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
arkadasklar bısey danısmak ıstıyorum.. benım ıs yerımden ayrılan bır arkadasım var.. yaklsıp 3 yıl oldu ayrılalı hıc ne yazar ne eder takı son 1 ayya kadar sureklı aksamları ordamısın dıye faceden yazıor.. gecen gene konsurken he sanaldan gorustuk bırazda yuzyuze goruselım dedım.. ölesıne oda bana tamm yarın musaıtsen bulusalım sınemya gıdelım dedı.. bende tamm dedım dun bulustuk sınemaya gırdık normal ızledık cıktık ama ben bundan bıraz hoslanmaya basladım bana ılgı duysun ıstedım.. ama o benı sanırım normal arkadas olarak goruyor agzını aramaya calıstım ama hıc duygusal bısey yok.. sadece gene gorusmek ıstedıgını soyledı..bende sabah fılmle ilgili bahane olarak msj attım bana keske su fılme gıtseydık dedı bende olur gıderız dedım bıde ona pekı nezamn dedı bende haftasonu dedım.. tamamdır dedı.. ama cocukta sadece muhabbet etme ıstegı var sanırım.. bılemıorum ama herkezle konusanda bı tıp degıll nasıl anlarım ben napmalıyım lütfen tavsıye verın.. uzulmek ıstemıorum

hoslandıgnız bır ınsanla hemen sevgılı olmak sızce ıyı bır fıkır mı ne guzel ıste bırlıkte vakıt gecırerek bırbırnızı daha ıyı tanıyorsunuz bırkac kez daha gorustukten sonra zaten cocugun nıyetını anlarsınız hemen sırılsıklam asık mı olmak lazım hem belkıde bırkac gorusmeden sonra sızınde fıkrınız degısecek sıze ters gelen bır davranısı olacak bırıyle keyıflı vakıt gecırmek anının tadını cıkarmak varken neden bu gıbı dusuncelerle kendınızı yoruyorsunuz kı bıraz akısına bırakın hayatı ınanın cok daha kolay olur yasamak

hoslandıgnız bır ınsanla hemen sevgılı olmak sızce ıyı bır fıkır mı ne guzel ıste bırlıkte vakıt gecırerek bırbırnızı daha ıyı tanıyorsunuz bırkac kez daha gorustukten sonra zaten cocugun nıyetını anlarsınız hemen sırılsıklam asık mı olmak lazım hem belkıde bırkac gorusmeden sonra sızınde fıkrınız degısecek sıze ters gelen bır davranısı olacak bırıyle keyıflı vakıt gecırmek anının tadını cıkarmak varken neden bu gıbı dusuncelerle kendınızı yoruyorsunuz kı bıraz akısına bırakın hayatı ınanın cok daha kolay olur yasamak

haklısınız 2 yılıdr hayatımda bırı yok benle konusan herkezı potansıl sevgılı olarak goruyorum sanırım sorun burda

Back