Bu neyin belirtisi

umutol1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
7
0
1
22
Kızlar merhaba 3 şubat adet günü başlangıcım 10 şubattan 18 şubata kadar belirli aralıklarla ilişkiye girdik eşimle. Ovulasyon testi de kullanıyorum ve 16 şubatta en yüksek değeri gördük değer diyorum çünkü bir uygulama yardımıyla ovulasyon test kitindeki çizgiye göre bir değer gösteriyor bize biliyorsunuzdur belki. Ve bir kaç gündür bende kasık ağrısı değil ama kasık hassasiyeti gibi bir durum söz konusu ve akıntım oluyor çok diyemem ama oluyor akıntı bu durum gebelik belirtisi olabilir mi ve bu arada ovulasyondan 4 veya 5 gün sonra ovulasyon testi 12 çıktı değer olarak normalde sıfır çıkması gerekmez miydi? Eğer gebelik olsa bu durumlar için erken değil mi gebelik istiyoruz bu arada ama sanki çok erken belirti için umut etmekte biraz acele mi ediyorum ?

Ovulasyon testinin resmi var mı pik gördüğün zamanda ki 16şubattaki 7 gün olmuş bende pikten 6 gün sonra şiddetli bacak ağrısı olmuştu ama gebeliğe bağlı mıydı bilemiyorum gerçekten

Gebelik belirtileri bu kadar erken olmaz aslında örnek veriyorum 16 şubatta ilişki olduysa döllenme vs derken belirtileri yaklaşık 12-14 gün sonra alırsınız. Yine de bilemiyorum imkansız diye birşey yoktur hayırlısı olsun

Ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…