Bu nedir?

Bu durum depresyon belirtilerini gösteriyor. Depresyonun da belli bir düzeyi vardır. Orta ya da ağır düzeyde olabilir sizinki. Beraberinde öz güven sorunu da yaşıyor gibisiniz. Ne zamandır böyle hissediyorsunuz. Önceden yapmaktan mutlu olduğunuz şeyleri yapmanızı öneririm.

Ayni duygular bendede var.. psikolojikmi bilmem ama bende cok buyuk kirginliklar var.. ondan tahminimce..

Bu anlattığınız psikolojide depresyon halidir...

Ben de aynı şeyleri yaşadım 5.5 aylık evlililiğim sonlandı. Sizin dediklerinizle ilgili psikoloğum bir test yaptı Beck depresyon ölçeği ve klinik depresyon tanısı koydu ama iyi olmaya çalışıyorum mücadeleyi bırakmıyorum tüm yaşananlar bizim için bu durumda olan tek kişi sen değilsin ve uzman desteği ne olursa olsun al ben online terapi alıyorum çok daha uygun ve uğraşsız oluyor ve aynı sonucu da yakaladım hatta yüz yüze görüştüğüm uzmandan daha iyi geldi. Umarım kısa zamanda toparlarsın

Vazgeçmemeniz ne kadar güzel. Öncelikle sizi tebrik ederim. Online terapi belki çocuklarla çalışanlar açısından zorlayıcı olabilir. Ama onun dışında yüz yüze terapi ile hiçbir farkı yok. İster yüz yüze olsun ister online olsun. Önemli olan doğru (uzman) kişilerle çalışabilmektir. Terapistiniz size Beck depresyon ölçeğini ara ara uyguluyordur. Gün geçtikçe verdiğiniz cevaplar değişecek ve kendinizi daha iyi hissettiğinizi farkedeceksiniz. Zaman zaman duygu durumunuz değişsede doğru yolda olduğunuzu hiç unutmayin :))

Evet teşekkür ederim benim puanım 18 çıktı zaten 17 puan üstü tanı konuyor yani çok kötü durumda değilim çok şükür ara ara kötü hissediyorum tabi ki ama bunun da normal olduğunu biliyorum. Ama konu sahibinin yazdıklarından durumu daha kötü olabilir gibi hissettim. Umarım bir an önce düzelir.

Online terapi aldığınız ismi özelden yazar mısınız. Arkadaşım için psikologla görüştük. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı dedirtti. Geçmişi unutamıyorum ve dolayısıyla uyuyamıyorum diye bir saat sorun anlatan arkadaşa, 'olmaz, uykusuzluk seni zamanla daha kötü bir döngüye sokar. Düşünmemeye çalış.' Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…