Çünkü maddi durumum yok. Devlettekilerde ilgilenmiyorPsikoloğa gitme durumunuz neden yok
Ne zamandır böylesiniz ? Melankolik bir ruh hali var mıydı hep ? Örneğin benim boş durmamam gerek.dikkatimi dağıtacak meşgale bulmam gerekkÇünkü maddi durumum yok. Devlettekilerde ilgilenmiyor
Evet sanırım kendimi herşeyde yetersiz görüyorum istemsizce. Tutunabilcek hiç birseyim yok kendim bile. Çünkü kendimden bile rahatsızım.İs ara ara iş bul ama herhangi bir is onda başarısız hisset kendimi yetersiz gör iyi bı yere gelemiyorum. çünkü yalakalanamiyorum. Kızlara bakıyorum şıkır şıkır tam 8 kilo aldım ve asla ne yaparsam yapayım veremiyorum. Yürüyüş vs bile yapsam.Evlendim evlilik desen mutlu etmedi yaşadığım görüp görebileceğim 5 aylık bir evlilikmis. Herkese imrenie hale geldim.Fizigi güzel birine.Duzgun bı işte çalışabilen birilerine evliliğinde mutlu olabilen birine. Güzel giyinebilen birine. Hayatım sanki başarısızlık üzerine kurulu. Sanki herşeyi elimi yüzüme bulastiriyorum. Büyük bir boslukbir çok şeyi kapsayabilir..kesinlikle destek al bir uzmandan..beliki çok zor bir dönemden geçiyorsun
Evet genel bir başarısızlık kombosu yüzünden kendime hiç güvenmeyen ezik bişey oldum çıktım sankiHerhalde tek başına bir şey basaramamaktan gelen histir diyorum ben. Genel olarak cevap verdim.
Yani yaklaşık bir 5 aydır düzelmeyen evliliği düzeltme sürecinde ve 5 ay ustunede burda yaşam kurmaya çabalama olarak. Battikca bağırıyorum sanki. Bı şekilde de mucize bı güzel biseyler olsa hayatımda. Kimseye bu şekilde anlatamıyorum ki.Cok zorlaniyorum herşeyde.Herseyle ugrastigim yetmez gibi bide en önemlisi kendimle ugrasiyorumNe zamandır böylesiniz ? Melankolik bir ruh hali var mıydı hep ? Örneğin benim boş durmamam gerek.dikkatimi dağıtacak meşgale bulmam gerekk
'İnsan beyni değirmen taşına benzer. İçine yeni bir şey atmazsanız, kendi kendini öğütür durur
Psıkıyatrıden randevu alıp doktor ile gorusup o devlet hastanesinde psikolog varsa ona yonlendırme isteyebiliyorsunuz . Bulunduğunuz ildekı devlet hastanesine bı bakın isterseniz. Psıkıyatrı seansı 10 dakika ama psikoloğa devamlı gidebilirsiniz belkı bıraz daha bosluk olabılır onda.Çünkü maddi durumum yok. Devlettekilerde ilgilenmiyor
Ah canım demekki senin gözlerin şuan sadece senden daha iyi durumlarda olanı görmek istiyor..veya görebiliyor...ya senden daha kötü durumda olanlar ne olacak?? Biraz kendine zaman tanı..hayat kolay değil mücadele etmek bir şeylere tutunabilmek kolay değil. İlk önce kendine güvenmeyi ve değerini tekrar görmeyi öğren! Herşeyin başlangıcı budur...5 kilonu ne yapsan veremiyor olabilirsin...ama en azından 5 kilodan fazlasını almadım diye de düşünebilirsin mesela. Kendine biraz daha şefkatli olmayı öğren. Bir uzmandan destek al.Evet sanırım kendimi herşeyde yetersiz görüyorum istemsizce. Tutunabilcek hiç birseyim yok kendim bile. Çünkü kendimden bile rahatsızım.İs ara ara iş bul ama herhangi bir is onda başarısız hisset kendimi yetersiz gör iyi bı yere gelemiyorum. çünkü yalakalanamiyorum. Kızlara bakıyorum şıkır şıkır tam 8 kilo aldım ve asla ne yaparsam yapayım veremiyorum. Yürüyüş vs bile yapsam.Evlendim evlilik desen mutlu etmedi yaşadığım görüp görebileceğim 5 aylık bir evlilikmis. Herkese imrenie hale geldim.Fizigi güzel birine.Duzgun bı işte çalışabilen birilerine evliliğinde mutlu olabilen birine. Güzel giyinebilen birine. Hayatım sanki başarısızlık üzerine kurulu. Sanki herşeyi elimi yüzüme bulastiriyorum. Büyük bir bosluk
Bunun adı depresyon.Ruhunuzu besleyen biri yok şu an,ondan boyleysinizKimseye güven kalmamasi, hayatın boşlukta hissedilmesi, ümitsizlik, ihtimalsizlik,sürekli kendini aşağı görme ve yetersiz hissetmek,başarısız hissetmek,aşırı derece duygusallık ve tahammulsuzluk.Cok yorgun hissetmek,insanlara karşı yabancilasma.sanki kalbime tüm yükler binmiş ve ben artık kaldiramiyomusum gibi.Boyle durumlar yaşayan ve bu belli ki bı psikolojik bir durum bunun adını bilen ya da böyle bişey yasadiysa nasıl siyrilabilcegini bilen var mi ?(psikologa sorun demeyin böyle bir şansım yok)
Ben de bu psikoloğa gidemem durumum yok olayını anlayamıyorum. Bu bir sağlık sorunu, fiziksel bir sorun olduğunda nasıl doktor araştırıp bulup gidiyorsak bu da öyle. İlla özele gidip çok paralar harcamanıza gerek yok, devlet hastaneleri de çok güzel hizmet veriyor. A hastanesinden memnun kalmadın mı B yi dene. En olmadı dişimden tırnağından artır özeli dene. Düşüp bacağımız kırıldığında kendi kendine iyileşmesini beklemiyorsak, bunda da böyle bir şansınız yok.Kimseye güven kalmamasi, hayatın boşlukta hissedilmesi, ümitsizlik, ihtimalsizlik,sürekli kendini aşağı görme ve yetersiz hissetmek,başarısız hissetmek,aşırı derece duygusallık ve tahammulsuzluk.Cok yorgun hissetmek,insanlara karşı yabancilasma.sanki kalbime tüm yükler binmiş ve ben artık kaldiramiyomusum gibi.Boyle durumlar yaşayan ve bu belli ki bı psikolojik bir durum bunun adını bilen ya da böyle bişey yasadiysa nasıl siyrilabilcegini bilen var mi ?(psikologa sorun demeyin böyle bir şansım yok)
Ben de bu psikoloğa gidemem durumum yok olayını anlayamıyorum. Bu bir sağlık sorunu, fiziksel bir sorun olduğunda nasıl doktor araştırıp bulup gidiyorsak bu da öyle. İlla özele gidip çok paralar harcamanıza gerek yok, devlet hastaneleri de çok güzel hizmet veriyor. A hastanesinden memnun kalmadın mı B yi dene. En olmadı dişimden tırnağından artır özeli dene. Düşüp bacağımız kırıldığında kendi kendine iyileşmesini beklemiyorsak, bunda da böyle bir şansınız yok.
Her şey akılda bitiyor. Ergenlik tribine girmişsin. Birkaç sene önce bende senin gibi düşünür ve hissederdim. Çıktım şimdi bu triplerimden xdKimseye güven kalmamasi, hayatın boşlukta hissedilmesi, ümitsizlik, ihtimalsizlik,sürekli kendini aşağı görme ve yetersiz hissetmek,başarısız hissetmek,aşırı derece duygusallık ve tahammulsuzluk.Cok yorgun hissetmek,insanlara karşı yabancilasma.sanki kalbime tüm yükler binmiş ve ben artık kaldiramiyomusum gibi.Boyle durumlar yaşayan ve bu belli ki bı psikolojik bir durum bunun adını bilen ya da böyle bişey yasadiysa nasıl siyrilabilcegini bilen var mi ?(psikologa sorun demeyin böyle bir şansım yok)
Hayır çok güzel ilgileniyorlar.Çünkü maddi durumum yok. Devlettekilerde ilgilenmiyor
Ne güzel fayda görmüşsünüzHayır çok güzel ilgileniyorlar.
Özel devlet bir sürü psikoloğa gittim, en çom devletteki hocamdan memnun kaldım. Hayatıma dokundu, hayatımı değiştirdi. İnsanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?