Bu nedir ? uydurma bişey işte :))

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
Derya baykalın dediği gibi bu nedir :roflol:ne olduğunu bende bilmiyorum valla.Öyle uydurma bir süs yaptım:roflol:

Bugün silikonu çöpe atarken baktımki kutusu kırılmış ıçindeki donmuşş :)bende silikonu çıkardım baktımki kurumuş .Sonra elektirik siyah bantla sardımkaydirigubbakcemile3üzerinede kurdela vardı onları yerlesştirdimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU3
uzaktan bakınca mum gibi duruyorr :)))

• Konu Sahibi EU3
pek süslü güzel görünüyor balım..

• Konu Sahibi EU3
kıs balkafa bulmuşun gene acayip bişi mum sandım bende..süperrr

• Konu Sahibi EU3
uydurmada tam uydurma olmus ha balım ama muma benziyor gercektennnn güle güle kullannnn :)))

• Konu Sahibi EU3
super olmus ellerıne saglık.kaydirigubbakcemile5

bende mumluga benzettım...
ıcıne bır mum sonra los ısıkta bır yemek:kedi::kedi:

• Konu Sahibi EU3
Kızlar fitili içine koyarduım ama ateşi verdimmi :)))silikon foss erir naniknanik

• Konu Sahibi EU3
Uydurmanın böylesine can kurban :kedi:

• Konu Sahibi EU3
Bende muma benzettim ballo
Senin kafa iyi çalışıyo kaydirigubbakcemile3

Bende muma benzettin ana yakından aynı mum gibi :) eve gelenlere yutturcam bakın mum aldım :))

valla Çok yaratıcısın

bencede mum gibi ama bence kullanabilirsin cok hos duruyor sus gibi yani

balııımm kız bende diğer kızlar gibi muma benzettim vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis..ooo hamaratıımm.Şeniz..ne güzel şeyler yapıyon sen bacıııımm.kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisŞeniz..helal olsun vallaaa....:hooray:a.s.

kıs bal allah seni netmesin.nerden aklına geliyo bunlar. :roflol:
bende muma benzettim.güzel görünüyo hakketen.

maşaallah balsuratıma :kedi: herşey gelri onun gelinden çok güzel olmuş kıssssss eline sağlık a.s.

Uydurukçu balkafa!
Kandıracan demi aklınca
Yemem nan hadi ordan
Şair oldum kahrımdan

:roflol: :roflol: :roflol:

cok yaratcısın ben düşünemezdim :lepi:

bende düşünemezdim atarım hemen hiç tutmam ama çok güzel olmuş balımmm eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…